Lindstedt som bekant brytit satsningen och samarbetet med Nestor lirar nu resten av säsongen med lite alla möjliga spelare. Varför han lirar denna turnering förstår jag på ett sätt men på ett annat sätt inte alls. Visst han vill natuligtvis vinna matcher/turneringar men nästa vecka stundar ju Stockholm Open där han ska spela med kompisen Björkman och jag tror dessa båda vill hinna träna lite ihop inför denna höjdpunkt.
Även om paret Kohlschreiber/Mayer inte direkt är några dubbelspecialister så tror jag faktiskt att man är mer samspelta och mer motiverade än Lindstedt/Pospisil inför just denna match.
Jag vill inte på något sätt antyda att Robban skulle lägga sig i denna fight därför att han är verkligen ett superproffs men jag tror att tankarna redan ligger på Stockholm Open nästa vecka vilket kan störa uppladdningen & fokuseringen om inte annat. Spelvärdet ligger iaf helt klart på det tyska paret och jag kliver därför in med 6/10 units på Kohlschreiber/Mayer till 2gr som bet365 erbjuder.

OBS! Regn förväntas under Måndagen så det mest troliga är nog att matchen spelas under Tisdagen.

EDITERAD 2013-10-06 23.20:16

EDITERAD 2013-10-07 10.45:44

This is the stats tab
This is the post tip