Speltips

Speltips Preston-Oldham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-08 20:45 Spela här

Speltips Preston-Oldham
Land: England Liga: Johnstone's Paint Trophy
Odds: 2.00 Speltips: 1
2013-10-08 20:45 Preston-Oldham 1 2.00 RalleArvid

Herremingud, ibland kan ju en rek sitta hundraprocentigt trots att motiveringen och matchbilden inte var den man tänkt sig (enda rättet jag fick förutom resultatet var väl att West Ham hade en chans att hålla nollen och det räckte ju). Ibland är det ju som bekant precis tvärtom, man missar en rek som är hundraprocentigt skriven på alla plan, vilket är mycket jobbigare. Hursomhelst: min dag före, på och efter White Hart Lane är den bästa hittils i mitt 27 år gamla fotbollsliv och jag tvivlar att jag någonsin kommer uppleva något liknande. Då var det ju också trevligt att min eufori kunde förenas med att jag lyckades skänka mina ryggare ett par slantar i min comeback här i gemenskapen.

Man kan inte leva på gamla meriter dock (även om jag verkligen kommer leva på denna fantastiska och historiska seger i flera år, oavsett om West Ham åker ur Premier League i år så var det värt det) så nu direkt nya tag mot nya satta rekar.

Visst, ni hatar landslagsuppehåll lika mycket som jag, men lite tröst är ju att det för en gångs skull är en fantastiskt raffinerande och spännande landslagsvecka och också att det finns lite smågodis här i England att ta del av i veckan. Exempelvis: Preston mot Old Ham i Johnstone's Paint Trophy.

Båda lagen huserar i Engelska tredjedivisionen, League 1. Preston ligger för närvarande femma och på offensiv kvalplats medan Oldham bara har skrapat ihop 8 poäng på 10 spelade matcher och ligger och krigar i botten.

Preston är ett väldigt starkt hemmalag och har inte förlorat hemma i ligan än, man har bara en hemmaförlust på sina 15 senaste och 4 segrar på sina 5 senaste. Att man är ett lag att räkna med vad gäller uppflyttningsplatserna har man inte bara visat i inledningen av ligan utan det gjorde man även i försäsongsmatcherna då man kryssade mot Blackburn och bara fick stryk med 1-0 mot Liverpool.

Oldham är nästan lika dåliga borta som Preston är starka hemma. 1 vinst och 4 förluster på sina 5 inledande i ligan och man har släppt in mer än 2 mål per match i snitt. Oldham har fått stryk i 4 av sina 5 senaste bortamatcher och den enda matchen då man inte förlorade var just i denna turnering då man avancerade mot Shrewsbury.

I inbördes möten har man mötts på Prestons hemmamatta 6 gånger och resultatet av detta har blivit fem hemmasegrar och en oavgjord. Oldham gör nog bäst i att inte satsa alltför mycket krut i en match likt denna och jag tror inte man har särledes goda chanser till avancemang från denna lottning oavsett vilket lag man ställer på banan. Då är jag väldigt tacksam över att bli bjuden på 2.00x pengarna hos William Hill .

Så får det bli!

Läget i Lagen.
Preston:
Inga nya skador. Enda som är borta pga skador är långtidsskadade Jack King.
På landslagssamlingar är Iain Hume och Chris Humphrey.
Oldham:
Fick skada på italienaren Matteo Lanzoni senast. Kan inte medverka här. Edijs Joksts är och spelar med Lettlands U21-landslag.
Carl Winchester och Kirk Millar är med Nordirlands U21-landslag.

Oldhams trupp:
Oxley, Grounds, Wesolowski, Kusunga, Tarkowski, Schmeltz, Smith, Rooney, MacDonald, Montano, Mellor, Clarke-Harris, Rodgers, Dayton, Belezika, Mills, Philliskirk, Rachubka.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 07 Oktober, 2013, 20:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
messaoudovic - 2013-10-08 21:12:08

kört?

Superskunken - 2013-10-08 20:58:31

Fan skärpning.

messaoudovic - 2013-10-08 20:51:08

Bra start :(

Haze - 2013-10-08 18:27:58

Rygg sedan imorse! Denna känns mycket bra

Mackan12 - 2013-10-08 15:05:52

Ryggas.

OQlirar - 2013-10-07 21:59:15

Rygg