Speltips Przysiezny - Raonic

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-10-08 14:00
Land: Kina
Liga: ATP Shanghai
Odds: 1,91
Speltips: Przysiezny + 4,5
Spela på Speltips Przysiezny - Raonic
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på Przysiezny + 4,5
Oddsen är precis släppta i matchen mellan Milos Raonic och Michal Przysiezny där Ladbrokes sticker ut hakan och erbjuder polacken +4,5 till 1,91.

Med tanke på att Raonic matchats väldigt hårt senaste veckorna och att Przysiezny fått med sig, med hans mått mätt, dugliga resultat så kan detta bli en jämn tillställning.

Polacken är absolut bäst på hardcourt och sedan ATP St. Petersburg spelat nära sin högstanivå. Senaste veckorna har han slagit etablerade atp-spelare som Albert Ramos, Fabio Fognini, Lukas Rosol och Marcel Granollers. Dessutom har han jämna matcher med Benneteau, Becker och Nieminen - allt detta inom loppet av en månad.

I kvalfinalen slog polacken succémannen Fredrico Delbonis med 7-6,6-4. Vad som imponerade mest där var en förstaservesprocent på 80 och 12 servess på elva servegem. Det är siffror som borde hålla Raonic borta från breakmöjligheter.

Milos har ju några fantastiska veckor bakom sig med segrar över dem allra bästa. Men när han kommer till en ny turnering efter två raka finaler så kan jag inte sluta tro att allt inte kommer att flyta på. Under de få dagarna med speluppehåll ska han hinna ta ledigt minst en dag, flyga till kina från japan och ställa om sig tull ytterligare ett underlag.

Där har Przysiezny en fördel i att ha spelat kvalet. Han känner sig hemma på underlaget och ju absolut inget att förlora här.

Under 2013 har polacken förlorat blott en handfull matcher med större marginal än 4 games. Då inträffade majoriteten i Januari. När motståndaren inte är en naturligt vass returtagare så tror jag att han täcker den linan även idag.

Pryzsieny har en mycket kraftfull serve och bygger spelet mycket kring den. Förhoppningsvis förlorar han inte med större marginal än ett break i varje set och då kommer spelet att sitta väldigt ofta.
Spela på Przysiezny - Raonic hos Ladbrokes
Poldan - 7 Oktober 2013 - 20:35
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: