Speltips

Speltips Olimpia Grudziadz - Okocimski Brzesko

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-09 16:00 Spela här

Speltips Olimpia Grudziadz - Okocimski Brzesko
Land: Polen Liga: Division 1
Odds: 2.025 Speltips: Okocimski Brzesko +0.5
2013-10-09 16:00 Olimpia Grudziadz - Okocimski Brzesko Okocimski Brzesko +0.5 2.025 master

OBS: Matchen börjar 15:45!
-
Efter några dagar med kanonform gick det sämre idag med en miss i KHL. Missade även mitt första NHL-spel för säsongen natten till idag. 4/5 där nu. På väg mot sämre speldagar? Får hoppas att det inte är så.

Uruselt spelutbud dem här dagarna. Har kollat utbudet och det är inget vidare utbud i fotbollen tills på fredag då det är dags för landslagsspel. Men att leta efter information i sämre ligor kan leda dig till att du spelar på något som du har sämre koll på. Jag har efter att ha letat efter information ganska länge funnit ett intressant spel på onsdagen. Det handlar om den andraligan i Polen som kallas för Division 1.

Grudziadz - med 6-2-3 och som befinner sig på en 2:a plats i ligan tar emot Brzesko - med 3-4-4 som ligger med den statistiken på en 13:e plats.

Grudziadz befann sig i kanonform med fyra raka segrar(dock mot sämre motstånd) tills man förlorade i den senaste omgången borta mot Sandecja som ligger på en 14:e plats. Inget annat än dåligt. Man gjorde dessutom en usel match spelmässigt och var aldrig riktigt nära att plocka poäng.

Annars är man rätt så stabila förutom några plattmatcher, bl.a mot fyran Dolcan där man förlorade med hela 0-5 på hemmaplan(!). Men man har som tidigare sagt varit riktigt bra - annars hade man såklart inte legat på en 2:a plats.

Brzesko vann i premiären mot just Sandecja(0-2), som alltså senast vann hemma mot Grudziadz. Men efter det har man inte riktigt spelat bra då man bara tagit ytterligare två segrar. Förvisso inledde man säsongen med fyra raka utan förlust, men efter en katastrofal längre period har man ändå inte mäktat med så många poäng vilket också tabellen säger. Laget hade tre raka förluster innan man senast återigen vann - det med 1-0 på hemmaplan mot Chojniczanka. Det klarade man av trots att man saknade en hel del spelare(TRE röda kort matchen innan). Självförtroendet en aning bättre efter den segern? Troligen.

Det var lite statistik det. Men det är ju inte tillräckligt. Statistik är inte allt. Vi går över till något som får mig på riktigt att spela det här spelet.

Grudziadz saknar sin kanske bästa spelare, mittfältaren, Rogalski som har gjort fyra mål på nio matcher(delar 1:a platsen i den interna skytteligan). Han drog nämligen på sig ett rött kort i slutet av förra matchen. Stort avbräck. Men så saknas ännu en spelare. Dariuzs Gawecki. På en 2:a plats i den interna skytteligan med sina tre mål. Ännu ett stort avbräck alltså. Offensivt sett. Unge Adriana Bielawski saknas också(landslag), men är inte ett stort avbräck. Alltså tre förändringar från förra matchen där två förändringar är väldigt märkbara.

Brzesko å andra sidan kommer att kunna spela matchen med bästa möjliga lag. Peter Darmowchał, Konrad Wieczorek och Brud är tillbaka efter avstängningar(alltså tre röda för två matcher sedan). Den förstnämnde är otroligt viktig, tre mål än så länge. Flest mål framåt i laget tillsammans med Wojciech Wojcieszyński som också kommer att vara tillgänglig i detta möte. Oerhört viktigt.

Lagen har möts två gånger(förra säsongen) och då slutade båda mötena mållöst, 0-0.

Brzesko är även ett bättre lag på bortaplan än på hemmaplan. Man hade en bättre statistik på bortaplan föregående säsong och än så länge(denna säsong) har man bättre statistik på bortaplan med två segrar, två oavgjorda och två förluster. Värt att tillägga är att man spelade 1-1 borta mot tabellettan i inledningen av säsongen. Kapacitet finns. Hemma har man dock 1-2-2, första segern togs i förra omgången.

Grudziadz trupp till matchen:
Målvakter: Bartosz Fabiniak, Daniel Osiecki Försvarare: Michael Łabędzki, Slawomir Mazurkiewicz, Robert Pisarczuk, Michal Piter-Bucko, Martin Staniek, Marcin Wozniak, Matthew Hill Mittfältare: Adrian Franczak, Bartosz Śmietanko, Dariusz Trot, Marcin Smolinski, Robert Szczot, Peter Ruszkul Forwards: Adam Cieslinski, Maciej Kowalczyk, Jakub Zablocki

Har tyvärr inte funnit Brzeskos trupp, men som tidigare sagt har man alla spelare tillgängliga till matchen, vilket betyder att ingen spelare saknas.

Övriga intressanta spel: Under 2.5 mål @ 1.75 (offensiva avbräck i Grudziadz, dessutom har man hållit tätt bakåt på sistone).
-
Rygga på egen risk och lycka till vid rygg!

Twitter @EdinMadrid

master - 08 Oktober, 2013, 21:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
schippers - 2013-10-08 23:32:08

Rygg på Okocimski Brzesko +0.5