Speltips

Speltips Dinamo Minsk - Medvescak Zagreb

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-10-09 18:00 Spela här

Speltips Dinamo Minsk - Medvescak Zagreb
Land: Ryssland Liga: KHL
Odds: 2.10 Speltips: Medvescak Zagreb ML
2013-10-09 18:00 Dinamo Minsk - Medvescak Zagreb Medvescak Zagreb ML 2.10 master

Jag måste bara spela på mitt kära Medvescak Zagreb. Även om man spelade match för bara två dagar sedan. Och även om man nu inte spelar hemma. Och även om Dinamo Minsk är starka på hemmais.

Medvescak Zagreb kommer till denna match med sex raka segrar(!). Och det har inte varit mot vilka lag som helst. Bl.a mot SKA och Barys Astana. De två bästa lagen hittills. Senast segrade man med hela 6-0 mot Niznekamsk. Och ja, samtliga vinster har kommit hemma - där man kommer vara oerhört svåra att slå säsongen igenom.
Innan dess hade man sju raka förluster - det efter 7-1 vinsten i premiären över CSKA. Man förlorade faktiskt även några matcher hemma, men det var bara i uppstarten. Nu har man kommit in i KHL på riktigt. Den dåliga starten kan nog bero på att målvakten Brust stod i bara några enstaka matcher, nu har han stått i senaste fem och Zagreb har bara släppt in tre mål(!). I tre raka matcher har han nu hållit nollan, vilket är otroligt imponerande. Medvescak Zagreb kommer inte ta jättemånga poäng i bortamatcherna. Den saken är säker. Man har ännu inte vunnit som gästande lag. Men nu har man sex raka segrar, och med självförtroendet på topp, gör det inte så värst mycket att matchen spelas på bortaplan. Och värt att tillägga gällande Zagreb. Efter den sega starten hade man två raka bortamatcher som man förlorade oturligt nog på övertid. Alltså innan man började köra över allt motstånd hemma. Alltså kan man skrälla borta när det vill sig. Man var otroligt nära två gånger, och det i dem två senaste bortamatcherna.

Dinamo Minsk har blandat och gett. Poängen har tagits på hemmaplan, även om man inte har imponerat. Knappa segrar mot lag såsom usla Yekaterinburg, Omsk, Bratislava och mediokra Yugra säger mig inte så mycket. Man har även lyckats förlora mot Lev, CSKA och Astana hemma. Ok, CSKA och Astana är bra, men att förlora hemma mot Lev är inte OK.

Inget av lagen har några märkbara skador och kan därmed ställa upp med bästa möjliga lag.

Ett Medvescak Zagreb i storform mot ett mediokert Dinamo Minsk som blandar och ger. Vi får 2.65 på raka tvåan som kan spelas. 2.10 på ML känns otroligt bra. Jag väljer det hårda spelet på ML, och lirar raka tvåan för en liten slant.

Rygga på egen risk och lycka till vid rygg!

Twitter @EdinMadrid

master - 08 Oktober, 2013, 23:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!