Speltips Spanien U 21 - Bosnien U 21

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-10-10 20:30
Land: Spanien
Liga: EM-kval U 21
Odds: 1.80
Tips: Spanien U21 -2.5
Innan det är dags för landslagsfotboll på A-nivå så blir det spel för dem yngre, U 21 under torsdagen. Och där har jag fastnat mest för Spanien. Kanske det bästa laget i denna generation.

Spanien tar emot Bosnien(för övrigt mitt hemland) - och här råder det stor klasskillnad. Såklart. Både vad det gäller spelare och statistik. Spanien har spelare från storlag från Spanien och England, medan Bosnien har i princip bara spelare från Bosnien, Serbien och Kroatien(mestadels från Bosnien). Ja, skillnaden är enorm på ligorna och lagen.

Spanien U21 har inlett gruppen med två raka segrar, stora sådana. 2-6 borta mot Österrike och 4-0 hemma mot Albanien. Ok, visst. Bosnien vann stort mot Albanien - faktiskt med 4-1 vilket är imponerande men har sedan dess förlorat två matcher i rad. Borta mot Ungern med just 4-1 och hemma mot Österrike med 0-2(ett lag som Spanien vann med 2-6 på bortaplan!)

Spaniens matcher i kvalet:
Österrike - Spanien 2-6
Spanien - Albanien 4-0

Bosniens matcher i kvalet:
Bosnien - Albanien 4-1
Ungern - Bosnien 4-1
Bosnien - Österrike 0-2

Bosnien har enorma problem i truppen och har haft det sedan kvalet startade. Skadeproblem. Lagets enligt mig bästa spelare Muhamed Besic har missat senaste två(dessutom på bänken hela matchen i vinsten mot Albanien). Har något problem med tränaren som han ännu inte har löst och saknas därmed till detta möte. Annars saknas fortfarande lagets bästa mittback Sead Hajrovic(Grasshoppers, förflutet i Arsenal). Anfallaren Atajic från Celtic är heller inte uttagen(vet dock inte av vilken anledning). Man kommer sakna ytterligare två spelare trots att dem blev uttagna till truppen och det är backen Spikic och mittfältaren Zakaric vilket också är tunga avbräck. Nya skador på dem vilket håller dom borta från spel mot Spanien och Albanien. Två andra spelare var tänkta att kallas in, men efter att haft något problem med flyget så kommer man med all sannolikhet inte kunna kalla in två nya spelare och man kommer därmed med en trupp på 18 spelare istället för 20.

När det gäller Spanien finns det inte så mycket att säga om. De är oerhört bra. Muniain, Morata, Jesé, Deulofeu, Oliver Torres, Suso. Ja, jag kan bara fortsätta. Det handlar om stora talanger som kan komma riktigt långt. Här är man motiverade och man vill göra det lika bra som i föregående matcher. Det kan vi lita på då Spanien U 21 alltid går ''all in''. Så, inget skitsnack här, inte.

Detta är som sagt en stor skillnad mellan lagen, jag har dessutom sett samtliga av Bosniens matcher i kvalet och kan säga att man har spelat riktigt uselt förutom i vinsten mot Albanien. Men det var på hemmaplan där man vanligtvis är ganska bra, men senaste matcherna har varit under all kritik, speciellt HEMMA mot Österrike där man knappt hade något i offensiv väg. Med tanke på det urusla spelet och dom tunga skadorna har jag även svårt att se att Bosnien ska ta poäng på bortaplan mot Albanien. Bosnien är dessutom ett lag som inte kan spela på bortaplan, vilket vi bl.a såg mot Ungern då man förlorade stort.

Kommer finnas flera intressanta spel på Spanien under morgondagen och sedan på liven. HCP upp till -4.5 funkar, överspel på Spanien upp till 4.5 funkar också. Just nu finns -2.5 till 1.80 på Unibet vilket är fullt godkänt! Mycket ska till för att det inte ska sitta.

Spaniens trupp:
GK Fernando Pacheco
GK Daniel Sotres
DF Jordi Amat
DF Juan Bernat
DF Daniel Carvajal
DF Pablo Insua
DF Pablo àà±iguez
DF Javier Manquillo
MF José Campaà±a
MF Carles Gil
MF Iker Muniain (c)
MF Saàºl à‘à­guez
MF Rubén Pardo
MF Sergi Roberto
MF Pablo Sarabia
MF Suso
MF à“liver Torres
FW Gerard Deulofeu
FW àlvaro Morata
FW Jesé Rodrà­guezBosniens trupp:
1. JAJALO KRISTIJAN GK NK Sesvete (CRO)
2. PIRIĆ KENAN GK FC Gent (BEL)
3. BARIŠIĆ TOMISLAV DF NK Zagreb (CRO)
4. CIMIROT GOJKO DF FK Sarajevo
5. KOVAČEVIĆ ADNAN DF FK Sarajevo
6. JAKUPOVIĆ SEAD DF NK Čelik Zenica
7. ŠPIKIĆ JOZO DF NK Široki Brijeg (SKADAD)
8. BEVAB DINO DF NK Zagreb (CRO)
9. LETIĆ BOJAN DF FK Velež Mostar
10. GRAHOVAC SRĐAN MF FK Borac Banjaluka
11. ČAJIĆ ALDIN MF FC Teplice (CZE)
12. KRUNIĆ RADE MF FK Donji Srem Pedinci (SRB)
13. PRCIĆ SANJIN MF FC Sochaux (FRA)
14. DULJEVIĆ HARIS MF FK Olimpic Sarajevo
15. ZAKARIĆ GORAN MF NK Široki Brijeg (SKADAD)
16. KVESIĆ MARIO MF RNK Split (CRO)
17. SUBIĆ ALEKSANDAR MF FK Borac Banjaluka
18. MALETIĆ MARKO FW FC Oss (HOL)
19. MEŠANOVIĆ JASMIN FW NK Čelik Zenica
20. BEKIĆ AMER FW HŠK Zrinjski Mostar

Rygga på egen risk och lycka till vid rygg!

Twitter @ EdinMadrid
Spela på Spanien U 21 - Bosnien U 21 hos Unibet
Spela nu
master - 9 Oktober 2013 - 23:17
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DJURET - 2013-10-09 23:33

Då kör vi !!! Im in :)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: