Speltips

Speltips Barys Astana - Dynamo Moskva

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-10-10 15:00 Spela här

Speltips Barys Astana - Dynamo Moskva
Land: Ryssland Liga: KHL
Odds: 1.80 Speltips: Över 5.5 mål
2013-10-10 15:00 Barys Astana - Dynamo Moskva Över 5.5 mål 1.80 master

Zagreb frälste på nytt, denna gång på bortais mot Dinamo Minsk då man avgjorde på OT. Helt rättvist då man efter första perioden hade full kontroll på matchen. ML satt därmed till 2.10 vilket var oerhört viktigt efter missen på Barys Astana dagen innan!

Men jag gillar fortfarande detta Astana, trots den urusla insatsen senast hemma mot Vityaz som kostade mig en hel del pengar. Men detta Astana är fortsatt underhållande. Det har vi sett i övriga matcher, så det är inte något påhittat. Man vann trots allt senast , på straffar, men kommer inte tillåta sig själva att stå för ännu en dålig insats när man denna gång tar emot ett klart bättre lag i Dynamo Moskva.

Dynamo Moskva kommer till denna match med seger mot värdelösa OMSK med hela 0-6 på bortaplan. Innan dess har man tagit knappa segrar på hemmais(även förlorat mot Lokomotiv Yaroslavl, inte godkänt!). Men man lyckades alltså vinna stort senast(kanske tecken på förbättring, bra form, förbättrat självförtroende?). Hursomhelst är detta ett starkt lag som i sina bästa stunder kan slå vilket lag som helst.

Astana vill som tidigare sagt inte stå för ännu en usel insats och kommer här gå för en seger. Har offensiv kvalité även om det inte syntes senast. Flest mål i hela KHL. Dynamo Moskva kommer nog att utnyttja vissa situationer då Astana inte är särskilt bra defensivt sett. Kan bli hawaiihockey - precis som mötena lagen emellan på sistone. Fyra senaste matcher lagen emellan har slutat med över 5.5 mål.

Här tror jag på en målrik tillställning, över 5.5 mål kan spelas till fina 1.80 på bet365 och jag kliver in riktigt tungt då jag har en väldigt god feeling!

Bakar ihop en dubbel där överspelet spelas tillsammans med Astana ML. Varför då? Jo, för att Moskva har haft tuffare schema på sistone, andra raka bortamatchen på några dagar och för att Astana har stor fördel av hemmais!

Över 5.5 mål
Astana ML
@ 3.42
-

Rygga på egen risk och lycka till vid rygg!

Twitter @EdinMadrid

EDITERAD 2013-10-10 00.34:09

EDITERAD 2013-10-10 00.34:34

master - 10 Oktober, 2013, 00:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!