Speltips

Speltips FAC Team für Wien-Ober Grafendorf

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-11 18:00 Spela här

Speltips FAC Team für Wien-Ober Grafendorf
Land: Österrike Liga: Regionalliga Ost
Odds: 2.10 Speltips: FAC Team für Wien HT/FT
2013-10-11 18:00 FAC Team für Wien-Ober Grafendorf FAC Team für Wien HT/FT 2.10 BB_

Dags för min första "riktiga" rek efter att tidigare bara rekat på planket, så här kommer den!

Landslagsuppehåll, som vanligt väldigt segt och tråkigt. Personligen spelar jag inte på landslagsfotboll då jag tycker det känns alltför opålitiligt, därmed är det lite tuffare att hitta bra spel just den här helgen. Extra jobbigt när jag precis kommit in i ett bra flow, 4 av de 4 senaste fotbollsliren har suttit. Men det finns ändå potentiella guldkorn, jag hoppas att jag hittat ett här och som kan hjälpa till att förlänga sviten!

Dåså, tvåan FAC Team fur Wien möter tolfteplacerade Ober Grafendorf på hemmaplan i den österrikiska tredjeligan. FAC har på tio matcher hittils tagit 8 vinster och förlorat två och de har gjort det med målskillnaden 18-6. 24 insamlade poäng hittils alltså. Deras hemmafacit är också imponerande, fyra spelade, fyra vinster och 7-1 i målskillnad. Lägg därtill formen totalt så ser vi att dem vunnit 5 av dem 6 senaste och med en imponerande målskillnad, hela 11-2!

Ober Grafendorf då, jo de har börjat serien lite trevande. Har på 10 matcher endast vunnit två och tagit totalt 11 poäng, målskillnaden ligger på 13-16. Om man kollar på deras bortafacit så ser man att de har spelat fem matcher och fortfarande inte vunnit. Men sanningen är faktiskt den att de bara förlorat en bortamatch hittils och kryssat fyra, det är dock inget som ska skrämma en allt för mycket då tre av dessa fem lag man mött är placerade på nedflyttnings/kvalplats medans ett utav lagen är strax ovanför. De andra två är topplag men där har dem också åkt på en 3-1 förlust i en av matcherna. Formen då? Lite tvivelaktig, vunnit 1 av dem 6 senaste och kryssat 3 av dessa. 6-9 i målskillnad.

Ytterligare intressant info för detta spel är självklart halvtidsfaciten hittils hos bägge lagen. FAC har haft ledningen i 5 av sina 10 matcher hittils och i 3 av 4 på hemmaplan. Grafendorf har på 10 matcher varit i lednig i halvtid 3 gånger och legat under i 4. På bortaplan har de ett bättre halvtidsfacit än hemma, 2 halvtidsledningar och 1 förlust. Men som jag sa tidigare, de har mött svaga lag borta och inget att lägga alltför stor vikt på.

När vi får 2.10 på FAC Team fur Wien att leda i halvtid och sedan vinna så går jag in. Bra odds kontra föruttsättningarna, kör på!

BB_ - 10 Oktober, 2013, 23:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
BB_ - 2013-10-11 16:11:16

JoeJoe

Använder bara bet365 för tillfället så kollade bara där, kanske borde kollat runt men det är iaf just det här oddset och spelet jag spelat

JoeJoe - 2013-10-11 15:35:10

Annars får du klart bättre odds om du kollar runt lite. BetVictor t ex kan du spela HT-vinst till 2.05, eller ta HT/FT till 2.30