Speltips

Speltips Portugal - Israel

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-11 22:00 Spela här

Speltips Portugal - Israel
Land: Portugal Liga: VM-kval
Odds: 2.25 Speltips: BLGM
2013-10-11 22:00 Portugal - Israel BLGM 2.25 master

bet365 livestreamar matchen online och i mobilen.

OBS: Matchen börjar 21.45.
-
Oj, vad Spanien U21 svek. Det väntade man sig inte. Visst, laget vann, men en knapp seger ledde tyvärr inte till pengar. Alldeles för uselt! Aja.... bara att ta nya tag. Fredagen blir kul och intressant med alla landslagsmatcher. Dock hade jag otroligt svårt att finna ett spel. Till slut hamna jag på Portugal mot Israel och blev sugen på Israel +2, men sedan såg jag BLGM, båda lagen gör mål, och oddset på BLGM var så galet att sket i HCP och valde att spela på BLGM istället.

Portugal. Ett lag som alltid har så fruktansvärt svårt i sina kval för att sedan gå till ett mästerskap och göra väldigt bra ifrån sig, även om man inte kommer hela vägen fram. Grejen är att Portugal i princip alltid sliter för att nå ett mästerskap. Man hamnar allt som oftast tvåa i gruppen och får därmed kvala i play-off. Två gånger om har man kvalat mot Bosnien.

Nu, i detta kval, kommer man med all sannolikhet att kvala. På nytt. För inte väl tappar Ryssland poäng mot Luxemburg eller Azerbadzjan? Nej, det tror jag verkligen inte. Så Portugal kommer inte att kunna knipa förstaplatsen efter flera slarviga resultat även i detta kval. Och att tappa 2:a platsen är ännu mindre chans än att Portugal vinner gruppen. För om det ska inträffa måste Portugal förlora mot Israel i denna match för att sedan även förlora på hemmaplan mot Luxemburg. Det händer bara inte. Även om fotbollen skulle vara orättvis i båda matcherna. Så, man kan säga att Portugal kommer att kvala även denna gång.

Ingen motivation? Hm. Kanske. Jag tror dock att man kommer att gå för seger. Det är hemmaplan och där gäller det bara att gå framåt och försöka vinna matchen. Även om matchen inte spelar så stor roll.

Israel har heller inte någon motivation. Det är ju så att chansen är 1 på en miljon att man kniper 2:a platsen. Så nej. Men inte väl vill dem skämma ut sig mot Portugal? Nä. Självklart inte. Jag tror att man kommer att gå för seger även om den chansen är minimal. Man har liksom inget att förlora, so why not? :).

Portugal kommer till detta möte med flera spelare otillgängliga. Postiga drog på sig ett rött kort senast mot Nordirland och är därmed avstängd till denna match. Annars saknas flera stora defensiva avbräck. Coentrao är liksom Postiga avstängd. Bruno Alves, Joao Pereira och Miguel Lopes är övriga otillgängliga. En vänsterback, en mittback och båda högerbackarna. Sedan saknas även Raul Meireles. Alla på grund av skador.
När det gäller Israel har även dom några tunga avbräck såsom största stjärnan Hemed.

Portugals fem senaste matcher:
Brasilien - Portugal 3-1 (Landskamp)
Nordirland - Portugal 2-4 (VM-kval)
Portugal - Holland 1-1 (Landskamp)
Kroatien - Portugal 0-1 (Landskamp)
Portugal - Ryssland 1-0 (VM-kval)

Israels fem senaste matcher:
Ryssland - Israel 3-1 (VM-kval)
Israel - Azerbadzjan 1-1 (VM-kval)
Ukraina - Israel 2-0 (Landskamp)
Honduras - Israel 0-2 (Landskamp)
Nordirland - Israel 0-2 (VM-kval)

Här tror jag på en ''hawaiifotboll'' utav flera anledningar. Vi snackar om två lag som redan vet att dom varken kan gå upp eller ner i gruppen och har inget att förlora. Vi snackar om ett Portugal som allt som oftast brukar slappna av mot ''sämre lag'', för att få enorma problem och knappt gå segrande ur striden. Vi snackar om ett Portugal som har flera tunga avbräck. Speciellt på flera defensiva spelare som jag har nämnt ovanför. Vi snackar om ett Israel som har gjort flest mål i gruppen. Vi snackar om ett Israel som blivit nollade i bara en match i gruppspelet. Vi snackar om två lag som senast det begav sig lagen emellan slutade med hela 3-3 efter att Israel hade 3-1-ledning en bit in i andra för att sedan tappa till oavgjort. Till sist. Men inte minst. Så snackar vi om ett överodds utan dess like! - Vi får runt 1.50 på Över 2.5 mål, medan BLGM ger 2.20. Undra varför? Detta är något galet.

Jag tror att jag har kommit med flera anledningar till varför jag tror att BLGM har en bra chans att sitta till ett riktigt fint odds. Men det är såklart ni som väljer om ni vill rygga. Rygga som vanligt på egen risk och lycka till vid rygg!

Ska vi säga 2-1?

Twitter @ EdinMadrid

EDITERAD 2013-10-11 02.20:35

EDITERAD 2013-10-11 02.22:17

master - 11 Oktober, 2013, 02:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
schippers - 2013-10-11 12:38:18

Jag citerar: "Vi får runt 1.50 på Över 2.5 mål, medan BLGM ger 2.20. Undra varför?"

Majoriteten här på Rekatochklart verkar tro att spelbolagen sätter sina odds efter förväntad utgång, men så är det verkligen inte. Bolagen sätter oddsen så de alltid plussar oavsett utgång. Det är alltså vi spelare som styr oddsen hos bolagen. Det är också därför vi hittar så stora skillnader bolagen emellan när det kommer till odds. Med det sagt hoppas jag att du fick svar på din fråga.

Reken: Helt ok.

Madom - 2013-10-11 12:16:55

Riktigt bra! Hade blgm när Portugal mötte Nordirland också, 2,40 gav den då, slutade väl typ 4-2?

Cash-Is-King - 2013-10-11 11:17:42

Bra rek!