Speltips Adelaide - Perth Glory

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-10-13 08:00
Land: Australien
Liga: A-League
Odds: 2.40
Speltips: 1
Spela på Speltips Adelaide - Perth Glory
Börja spela här
Spela på 1
Längesedan man slängde upp en rek här, så passade på i och med att premiäromgången av A-League är igång. Profiler som Del Piero, Heskey hör till här, och en del snygga mål görs, en bra och spännande liga!

Jag tror alltså att Adelaide vinner den här matchen, varför? Jo för att man normalt är bättre än Perth, inte minst när Perth för tillfället har skadebekymmer i anfallet. Man saknar både Smeltz (7 mål) och Dodd (4 mål) som båda är skadade. För att backa upp dessa har man tagit in MacLaren från Blackburn, född 1993 och är en duktig ung lirare, men har han "det" för att pumpa in mål framåt? Nej inte än, kanske om något år. I övrigt har Perth endast unga anfallare födda 92-94 som väntar på att blomma ut, men som inte riktigt är där än.

Adelaide då, har inte dem förlorat någon spelare? Jo tyvärr, deras bästa målskytt förra säsongen Vidosic blev såld till FC Sion. Dock har man värvat in spanioren Sergio Cirio som har gjort en del mål i sina tidigare klubbar, Adelaide är nog något bättre än hans tidigare men han har fina avslut och håller definitivt för den här nivån. Kvar har man dessutom Neumann från förra säsongen som gjorde mest mål efter Vidosic. Annars saknar man vice-kaptenen Cassio på vänsterbacken, men 33 åringen börjar bli lite segare och blir lätt ersatt på planen, der är väl i sådana fall hans rutin som är viktig för laget.

Hemmapremiär är alltid något extra, och Adelaide har fina förutsättningar att vinna här, så jag värderar möjligheterna 1-X-2 till MINST 55-25-20, alltså skulle jag ungefär sätta oddsen 1,80 - 4,00 - 5,00. Då får vi grymt värde i ettan. Värt att nämna är att Adelaide tog 5p mot Perth förra säsongen, alltså 1 vinst och 2 oavgjorda.

Lycka till vid rygg, tror inte jag har missat något!
Spela på Adelaide - Perth Glory hos Bwin
Nixinhas - 11 Oktober 2013 - 17:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: