Speltips

Speltips Rögle-Björklöven

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-10-14 19:00 Spela här

Speltips Rögle-Björklöven
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.25 Speltips: Hcp -1.5 H
2013-10-14 19:00 Rögle-Björklöven Hcp -1.5 H 2.25 millionboy

Hej. Sitter lite tajt till så det blir en kortis. Trodde ngn skulle reka denna före mig men så var det tydligen inte.
Två underpresterande lag drabbar samman i Ängelholm. Rögle tippades tillhöra topp fyra medan Löven var den bästa nykomlingen någonsin. Ska väl säga att jag håller på Löven och har ganska bra koll på dem.
Löven har inte alls fått den start många trodde och att laget får slåss för att undvika degradering står redan klart. Man har varit för naiva framför bägge målen och spelet i box play är under all kritik. Spelet 5-5 fungerar ganska bra dock.
Löven har varit hårt drabbade av skador och även om läget är förbättrat ikväll så saknas en handfull spelare bl a nyförvärven Raycroft (mv) och Lukas Sandström. Man har lånat in tre spelare bl.a. från Modos J-20.
Rögle är en besvikelse så långt men man har fyra raka hemmasegrar. Det är borta man brister. När tabellen summeras i vår kommer det skilja många poäng o placeringar mellan lagen. Löven är för naiva och bjuder på flera målchanser helt i onödan. Daniel Wälitalo i kassen är ok men inte mer på denna nivån. Löven kommer inte hänga med när Rögle trycker gasen i botten i sin hemmaborg och fortsätter marschen uppåt i tabellen.

millionboy - 14 Oktober, 2013, 17:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!