Speltips

Speltips STL Cardinals @ LA Dodgers

Sport: Baseball Spelstopp: 2013-10-14 02:00 Spela här

Speltips STL Cardinals @ LA Dodgers
Land: USA Liga: MLB
Odds: 2.02 Speltips: LA Dodgers
2013-10-14 02:00 STL Cardinals @ LA Dodgers LA Dodgers 2.02 MSrekare

Gokväll.

Debut för rek här på RoK, mycket plank-rekar men aldrig i denna stilen...skoj.
Bör tillägga att jag aldrig varit någon skrivare i mina dar, pikar på sär-skrivning eller dylikt.

Jag kan ju börja med att berätta om vilken strong vändning RedSox stod för föregående natt mot Tigers då man vände ett 0-5 underläge till 6-5... nästan allt detta i 8e inning då det stog 1-5 och man lyckades smälla dit 4 runs för att sen avgöra i sista inning. Å andra sidan högst förvånad över att Sox pitcher Bucholz släppte till HELA 5 runs med tanke på han rekord på 12V-1F, ERA 1.74. Men de löste sig....

Påminner om t.ex. Tigers galna 0-6 vändning i deras sista inning för ett par veckor sen..vilka matcher...

Till natten då....till ett högintressant möte...till ett kanske avgörande möte? Och till ett fullsatt Dodger Stadium.

Som kanske inte alla vet, spelas dessa matcher bäst av fem matcher. De första två har Cardinals haft äran att få spela hemma, vilket är en fördel i dessa sammanhang, fullsatta läktare och ett massivt tryck, bättre än både AIK,Hammarby och DIF's klack tillsammans...Hoppas ni förstår.

Reslutat från de första två ;

St. Louis Cardinals - Los Angeles Dodgers 1-0

St. Louis Cardinals - Los Angeles Dodgers 3-2


Knappa segrar för ett Cardinals som gått ner sig i mina ögon medans Dodgers spelat minst lika bra som hemmalaget gjorde i början av säsongen, en lång tid nu och som tyvärr inte haft marginalerna på sin sida. Jämna pitchers som lirat och det har väl hela tiden handlat om ''The Pitcher-fight''.

Dodgers tur hemma nu.

Hyun-Jin Ryu,Dodgers Pitcher, som startar igång matchen ikväll kommer från Koreanska KPB, där han direkt slog igenom. Fick pris som ''årets nykomling'' och makalöst nog pris som ''Mest värdefulla spelare''. 2012 lämnade han KPB för Dodgers med totalt 2.80 ERA och 1238 strikeouts på hans 1269 innings i bagaget.
Sedan hans start i MLB ligger hans ERA på 3.00 och ett rekord på 14V-8F.

Värt att notera, Hyuns fastballs ligger på 150 km/h och kastar dom högt. Där kommer Cardinals ha ett problem då Cards har många som gillar låga fastballs.

Till Cardinals pitcher. Wainwright.

Wain är duktig men...Bortser man från säsongens START, har Wain har haft en ganska skakig säsong efter han fenomenala start, där han nu dock kommit igång hyfsat mot slutet och kastat helt OK. Senast mot Pirates då Cards vann med 6-1, de BÖR dock tilläggas att Pirates haft en väldigt dålig avslutning på säsongen då man gav bort nästan varje match som spelades.. kikade på varje match och utan att överdriva säger jag lugnt att Cards hade lekstuga.


Något som Cardinals och Dodgers har gemensamt är att båda dessa lag gillar och siktar in sig mer än gärna på låga fastballs. Och till skillnad från Hyun kastar Wain väldigt låga bollar som Dodgers kommer ha nytta av.

Som skrivet tidigare leder Cardinals denna serie med 2-0 i matcher, vid vinst här slår man ut LA och avancerar vidare. Enkelt va? Lättare sagt än gjort.

Dodgers måste vinna för att förlänga match-serien, pitchern kan inte bli mer rätt, Wains bollar kan inte komma mer lägligare, ett fullsatt Dodger Stadium och ett hotat Cardinals som inte presterat. Min motivering för spelet ? Absolut.


Den raka 1:an på LA Dodgers hittar jag hos bet365 till oddset /2.02x.

STL Cardinals @ LA DodgersVid frågor? Nås effektivast på Twitter. @MSrekare
Lyccccka till!

MSrekare - 14 Oktober, 2013, 21:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!