Speltips

Speltips STL Cardinals @ LA Dodgers

Sport: Baseball Spelstopp: 2013-10-16 02:00 Spela här

Speltips STL Cardinals @ LA Dodgers
Land: USA Liga: MLB
Odds: 2.70 Speltips: LA Dodgers -1.5
2013-10-16 02:00 STL Cardinals @ LA Dodgers LA Dodgers -1.5 2.70 MSrekare

Gokväll.

Lite från igår, Hyun lirade fantastiskt bra och visade varför han platsar hos Dodgers då dom vann med 3-0 på nio hits, endast 4 hits för Cardinals och ett offensiv fanns inte att prata om. Så, 1-2 i matcher och ikväll bra förutsättningar för att få till 2-2 och därmed tvinga fram till en sista avgörande match.Först ut för Dodgers inatt är Nolasco på en 3.70 ERA och 13-11 rekord. Nolascos senaste match var den 29e September....ett litet tag sedan alltså. Mattingly , Dodgers tränare, sa i en intervju att Nolasco känns mer än redo då han haft en överlag svajig säsong och släppt till mer runs än vad han borde gjort, också att om Nolasco nu tabbar sig tidigt i matchen, blir han utplockad ''lika snabbt som han kom in''. Detta har självklart den 30åriga högerkastarn i tankarna när han kliver in i matchen, och i nattens nästan viktigare möte än gårdagens, tror jag absolut inte några större skador kommer ske. Nolasco har höjt sig sen hans start i Dodgers i Juli detta året. Besitter fin teknik på sina fastballs.


Lynn, Lance Lynn för Cardinals som är först ut.
ERA 3.97 med ett 15-10 rekord. Lynn startade senast mot Pirates då han blev utplockad i 5e inning för att ha släppt till för många runs och walks, en usel match av kvällens pitcher. Även Lynn är högerhänt som absolut gynnar Dodgers lite mer än vad Nolasco gynnar Cards med sin höger.
Lynn har varit flyttad till och från, som startande pitcher pga skador för andra startande pitchers i Cards. Låga och mindre snabba fastballs att vänta, överlag en pitcher som aldrig riktigt varit på topp och mestadels gått ner sig denna säsong. Börjar det illa...kan det absolut gå riktigt illa lika snabbt som det började.


Ett lika fullsatt Dodger stadium som igår och ett minst lika bra tryck. Bortasvaga Cardinals får det svårt mot ett självsäkert hemma-Dodgers som absolut fått upp sitt självförtroende sen säsongen start. Allt på spel och givetvis mycket press, hemma-fördelen väger stort och med tanke på de mesta som talar för Dodgers..tror jag absolut inte det ska vara något större problem att fixa -1.5.


Matchen igår ;

LA Dodgers ; STL Cardinals 3-0

---------------------------------------------------------------------------


Mitt spel hittar jag hos bet365 som erbjuder /2.70x.

STL Cardinals @ LA Dodgers

LA Dodgers -1.5


Vid frågor? Effektivast på twitter. @MSrekare
Lyccccka till!

MSrekare - 15 Oktober, 2013, 23:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
MSrekare - 2013-10-16 01:30:32

Ja jag såg detta. Precis som du nämner så tror jag att "this is the game"
Nolasco bör hålla jämnare steg än Lynn inatt. Såg att du nämnde honom i Marlins , där presterade han absolut, tvekar inte på att han kommer upp i hög nivå inatt. Halvtimme till!

Erkten - 2013-10-16 01:14:42

Håller med men samtidigt så fick LA gubbar på baserna efter misstag av Cardinals som inte ska hända på denna nivån, enligt mig. Jag väntar fortfarande på att det ska komma en sprudlande match och kanske kan det bli denna ?