Då kör vi andra spelet för dagen.
Tennisdubbeln vet jag inte om jag ska ens nämna att den var "nära" att gå då Bouchard ledde med 6-2 4-1 men föll ihop totalt och förlora med 6-2 5-7 1-6 mot Petkovic.
A.Pavlyuchenkova som var spelad som vinnare av första set gjorde sitt jobb lite synd för dubbeln.
Nu över till nästa Tennismatch som jag har tittat närmare på och det är matchen mellan
Yanina Wickmayer - Katarzyna Piter.
Wickmayer slog ut Heather Watson i första omgången 2-1 i set och i första set spelade hon prickfritt och lekte hem setet med 6-0 blev tuffare i andra set då Wickmayer börja slarva en hel del samtidigt som hennes fina forehand slag börja svaja rejält. Visst hon vann tredje set med 6-2 men segern över Watson är ju inte direkt någon skalp.
Piter ställdes i första omgången mot Kirsten Flipkens och vann i två raka set 6-4 6-2 och det som imponerade mig i denna match var just hennes variations i sitt spel både basspelet samt spelet framme vid nät då Flipkens försökte med mycket stoppbollar under matchen men hade glömt av att Piter är en snabb spelare!
Båda spelarna spelade även förra veckan i Linz där Wickmayer åkte ut i första omgången mot Ivanovic och Piter tog sig till andra omgången där Dominka Cibulkova vann med 6-1 6-0 just den matchen är jag säker på att Piter hade kunnat spelat bättre om det inte varit för hennes skada(låret) i matchen innan.
Piter spelade igår med lindad lår men hon såg inte alls störd utav skadan ifrån förra veckan.

Spelar den raka 2:an till 2,37
Spelar även 2-0 till 3,95
http://www.spreadsheet.se/maestrobetting9

EDITERAD 2013-10-16 17.37:07

This is the stats tab
This is the post tip