Speltips

Speltips Hoffenheim – Leverkusen

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-18 20:30 Spela här

Speltips Hoffenheim – Leverkusen
Land: Tyskland Liga: Bundesliga
Odds: 2.50 Speltips: Hörn/måldubbel
2013-10-18 20:30 Hoffenheim – Leverkusen Hörn/måldubbel 2.50 Polsater

Hoffenheim-Leverkusen.
Då får en gammal favoritdubbel göra comeback: Spelar ö3 mål (asian) till 1.925 i kombination med över sju hörnor (1.30) till totaloddset 2.50. bet365 . Medel. Blir det tre mål i matchen voidas spelet och förvandlas till en singel.

3. Leverkusen 8 6 1 1 18:8 19
10. Hoffenheim 8 2 4 2 20:20 10

Hyypiäs mannar som imponerat stort ställs nu mot seriens hittills näst målgladaste (ett färre än Dortmund) lag.

Hoffenheim har gått över 3,5 mål i 6/8 matcher hittills, 3/4 på hemmaplan. Över 2,5 har man gått i alla ligamatcher hittills.

Leverkusen har gått över 3,5 mål i 4/8 matcher hittills.

Fem av de senaste sju inbördes har gått över 2,5 mål.

I bortalaget återfinns Kiesling och Sam Sidnye, med fem respektive sex mål var hittills, som vassa anfallsvapen. Har gjort fler än ett mål i sju av sina senaste nio matcher. Blivit nollade endast en gång i år.

I Hoffenheim har Volland, Firmino och Modeste öst in mål i år. Samtliga är med nu igen. 20 mål framåt på åtta matcher imponerat. laget har gjort fler än ett mål i samtliga matcher i Bundesliga i år.

Troliga elvor:

Hoffenheim: Casteels - Beck, Abraham, Vestergaard, Toljan - Polanski, Salihovic - Volland, Roberto Firmino, Elyounoussi - Modeste
Saknas: Ett gäng unga spelare saknas, men inga som spelat i år.

Leverkusen:
Leno - Donati, Wollscheid, Toprak, Boenisch - Castro, Reinartz, Rolfes - Sam, Kießling, Son

Saknas: Två mittfältare: L. Bender (7/1) och Öztunali (3/0).

Med tanke på hur mycket mål Hoffenheim gör (och släpper in) samt hur mycket mål leverkusen gör känns ett överspel givet här. Fredagsmatcherna har en tendens att kunna bli galna tillställningar. Över 2,5 känns mycket stabilt, men oddset är så pass nedtryckt att det inte känns intressant. Det känns dock bra att få pengarna tillbaka på tre då jag som sagt inte tror att det blir färre mål än så. Har det väl blivit tre lär det med tanke på den hawaiifotboll Hoffenheim visat upp lätt kunna bli fler än så.

Så till hörnorna då. "50/50"-linan ligger på 9,5, vilket gör att oddset på överspel på dessa låga hörnantal är högre än vanligt. Jag har full förståelse för om någon tycker oddset på över sju hörnor känns för lågt och rekommenderar då att spela över 3 mål (asian) som singel i stället. jag väljer dock att dubbla för att få upp oddset ett gäng tiondelar. Två lag med så pass mycket offensiv skicklighet borde rendera i ett gäng hörnor per automatik. Över sju är en så pass låg siffra att det inte borde vara några problem för dessa lag att klättra över i antal.

Hoffenheim snittar 3,5 hörnor framåt och 5.13 hörnor bakåt i år.
Leverkusen snittar 4.38 hörnor framåt och 5.38 bakåt i år.

Sammanfattningsvis: Mycket talar för en målrik match mellan två lag som kommer vara sugna på att anfalla. Minst åtta hörnor skrapar man helt enkelt ihop.

Medelinsats.

@nokkan21 på Twitter.

Polsater - 17 Oktober, 2013, 16:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!