Speltips

Speltips Boston Red Sox @ Detroit Tigers

Sport: Baseball Spelstopp: 2013-10-18 02:00 Spela här

Speltips Boston Red Sox @ Detroit Tigers
Land: USA Liga: MLB
Odds: 1.86 Speltips: D.Tigers Ö 3.5
2013-10-18 02:00 Boston Red Sox @ Detroit Tigers D.Tigers Ö 3.5 1.86 MSrekare

Godkväll.

Summering från föregående natt. Dodgers tog en ytterst viktig match och reducerade matchserien till 2-3 genom att vinna med 6-4 och hela 3 HR's. Alla som singlar. Vi på tredje skift fick oss en minst sagt nagelbitare då det stog 6-2 i sista inning, D's slappnade av, Cards knappade in till 6-4 och ett bra läge för Cards att knappa in ännu mer. Dodgers stoppade matchen där men en snygg avslutande strikeout. Wilson som sent kom in för D's gjorde det FANTASTISKT bra, skönt att se han tillbaka.

Även Tigers mot RedSox och utjämnade serien till 2-2, såg ytterst vassa ut och med samma förutsättningar som igårnatt...tror jag på en kontrollerad vinst inatt.
2/3 föregående natt, helt klart OK. Trist med ''D's flest hits'' som tappade 9-6 till 10-9 i sista inning.


Nattens match då. Boston Red Sox @ Detroit Tigers

Tigers likt Boston har sett bra ut hela säsongen, lirat bra sen starten och inte alls som många andra lag haft någon svacka. Cabrera och Fielder har minst sagt varit lagets 2 stora stjärnor som gjort en hel del, även Hunter.

Först ut för RedSox.
Jon Lester. En kille som besitter en ERA på höga 3.75 och ett rekord på 15-8. Inga imponerande siffror att kolla på statistiskt, inte ens heller om vi blickar tillbaka och kikar på hans senaste starter. Lester försöker få upp sina fastballs för strikes som ofta,eller väldigt mycket resulterar i rena Balls. Vänder man på det,när hans höga inte fungerar, så försöker han trycka ner sina bollar som oftast resulterar i grus eller i en galen Wild Pitch som därav resulterat att motståndarlaget,vid en man eller flera på baserna, avancerat en bas längre. Detta har Tigers stenhård koll på.

Mot en Cabrera, Fielder och en förhoppningsvis på-topp Hunter, kommer Lester inte ha mycket att sätta emot. Notera att Cabrera just nu är MLB's bästa spelare.

Ett lika utsålt Tiger-Stadium som Dodgers hade att vänta, ett lika bra tryck och ett heltaggat Tigers som inatt vet att vid vinst har man ett enormt övertag om RedSox och att man faktiskt, med marginalerna på sin sida, kan slå ut ett favorit-tippat RedSox. Även om Cabrera,Fielder och Hunter är så pass duktiga...har RedSox det bättre laget i sin helhet, som just nu ''darrar'' en aning. Just därför är detta psykologiska övertaget så viktigt för Tigers samtidigt som det sinkar RedSox. Hemmafördel väger mycket i dessa sammanhang.

-----------------------------------------------------------

Jag spelar ;

D. Tigers över 3.5 runs. Till enligt mig givmilda /1.86x

Låg lina, som Tigers i nattens möte ska klara 8 gånger av 10.
Spelet hittas hos bet365 .

Vid frågor och snabbast svar? Twitter.
@MSrekare

Lyccccka till!

MSrekare - 17 Oktober, 2013, 21:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!