Speltips

Speltips Gornik Zabrze-Slask Wroclaw

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-18 20:30 Spela här

Speltips Gornik Zabrze-Slask Wroclaw
Land: Polen Liga: Ekstraklasa
Odds: 2.20 Speltips: 1
2013-10-18 20:30 Gornik Zabrze-Slask Wroclaw 1 2.20 BB_

Gornik Zabrze, förra årets ligafemma har startat den här säsongen fantastiskt och parkerar just nu på en andraplats, två poäng bakom suveräna serieledarna Legia Warzawa. På elva matcher har Zabrze vunnit sex, spelat oavgjort fyra och förlorat endast en. På dessa elva matcher har de 22-13 i målskillnad. Deras hemmaspel har än så länge varit briljant, tre vinster och en oavgjord på de fyra matcher som spelats, målskillnaden är 9-6. De är dessutom väldigt formstarka där de vunnit tre av de sex senaste och spelat två oavgjorda, en förlust således och den kom mot suveränerna Legia Warzawa på bortaplan efter att de släppt in ett mål i 86e minuten. Målskillanden på de senaste sex är 14-10, mågladaste laget i hela serien.

Motståndarna Slask Wroclaw då, jo, fjolårets ligatrea och uppmålade titelkandidater inför i år har inte börjat serien bra. Med fjorton inspelade poäng och en blygsam 8e plats som resultat efter elva omgångar så förstår alla att det blir tufft att blanda sig i titelstriden. Wroclaw resultatrad, 3-5-3 imponerar inte på någon och en uppryckning krävs. Deras målskillnad ligger på 14-13. Bortaspelet då, det, precis som mycket annat har inte heller stämt i säsongsupptakten. Med fem spelade bortamatcher och 0-4-1 som resultatrad så kan man konstatera att det inte är något bra facit men inte heller något katastrofalt. Det ska dock nämnas att tre av dessa fem bortamatcher har varit mot lag som ligger bakom dem i tabellen så ett kryss har inte alltid varit ett "ok" resultat i Wroclaw ögon. Formmässigt finns det inte mycket att säga om Wroclaw, på de sex senaste så har dem 2 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster. Vann senast mot bottenlaget Zagliebe men hade i de tre matcherna innan dess tre raka utan vinst varav två var förluster.

Skade och avstängningsläget i båda lagen är ganska lugnt, Wroclaw har inget tapp av någon vikt alls medan Zabrze saknar Przybylski som startat merparten av matcherna i år och mäktat med två mål. Men det är inte ett jättetapp utan ersättarna är fullgoda.

Motsvarande möte förra säsongen slutade hela 4-1 till Zabrze, jag ser gärna en repris imorgon!

Summan av kardemumman blir alltså som vanligt att oddsen kontra förutsättnigarna är riktigt bra så vi hugger, mot fjärde raka!EDITERAD 2013-10-18 00.34:24

BB_ - 18 Oktober, 2013, 00:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DosXX - 2013-10-18 06:10:49

I like it!