Speltips

Speltips Bayern München - Mainz

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-19 15:30 Spela här

Speltips Bayern München - Mainz
Land: Tyskland Liga: Liga
Odds: 2.37 Speltips: 1 & u 3,5 mål
2013-10-19 15:30 Bayern München - Mainz 1 & u 3,5 mål 2.37 Polsater

Spelar Bayern Münchenseger & under 3,5 mål i matchen. Finns under fliken mål - resultat/totalt antal mål på bet365 . Insats: strax under medel.

Tänkbara uppställningar:
BM:
Neuer - Rafinha, J. Boateng, Dante, Alaba - Lahm - Robben, Schweinsteiger, T. Kroos, Ribery - Mandzukic
Trainer: Guardiola

Saknas: Badstuber, Shaqir, Martinezi och Thiago

Mainz:
H. Müller - Pospech, Bell, Noveski, Park - Baumgartlinger - N. Müller, Geis, Zimling, Choupo-Moting - Okazaki

Saknas: Bungert och Koch. (Inga direkta avbräck då de knappt spelat i år)

Tabeller:

1. Bayern 8 6 2 0 15:3 20
11. Mainz 8 3 1 4 12:17 10

Hemmatabell:
5. Bayern 4 4 0 0 8:1 12

Bortatabell:
12. Mainz 3 1 0 2 4:8 3

Målsnitt:
Bayern har 6/8 matcher u2,5(!) i Bundesliga. Samma siffra på u3,5.

Mainz har 3/8 under 3,5 mål.

Bayerns hemmamatcher i ligan i år:

Bayern-Mönchengladbach 3-1
Bayern - Nürnberg 2-0
Bayern-Hannover 2-0
Bayern- Wolfsburg 1-0


Kommentar:
Klart att Bayern München har kapacitet att helt plötsligt vinna en hemmamatch med 5-0, men här tycker jag det är mer värde på att spela kombinationen Bayernseger & under 3,5 mål i matchen. Har sett de flesta av Bayerns matcher i år och vi kan konstatera att det är ett delvis nytt Bayern vi ser i år. Peps Bayern har inte riktigt haft den där flödande snabba offensiven vi vant oss vis. I alla fall inte riktigt än och inte när man ställts mot lag som packar ihop spelet på egen planhalva. Offensivt har det sett bra ut när de ställts mot lag som bjudit upp till dans (City i CL, Schalke borta i ligan exempelvis). Nu väntar Mainz, som med största sannolikhet kommer packa ihop det och göra det svårt för Bayern så som Nürnberg, Hannover och Wolfsburg gjort. Visst skapar Bayern ett konstant tryck och därigenom ett antal chanser, men inte lika mycket som tidigare år. Dessutom har så gott som hela Bayern Münchens trupp varit iväg på landslagsuppdrag och på onsdag väntar CL-match, vilket talar för att laget till viss del kanske inte kommer offra hörntänder för att blåsa på för fler mål. I vissa av hemmamatcherna känns det som att laget, när ledningen väl kommit, bara övat på att spela runt bollen inom laget utan att hota offensivt.

Samtidigt har Bayerns defensiv sett stabil ut och laget har hållit nollan i tre av fyra hemmamatcher. Ser det som väldigt troligt att de håller nollan igen (oddsen på bayernseger och bibehållen nolla ligger exempelvis på 1.72 på bet365 ).

För Mainz del har Nicolai Muller gjort sex mål. Framför allt var han het i början av säsongen, men har sett kallare ut, precis som hela laget gjort, i de senaste omgångarna. Enligt vissa rapporter kan han inte spela i den här matchen, skulle det bli så att han missar känns det här spelet ännu bättre då det ganska kraftigt minskar Mainz chanser att göra mål.

Mainz inledde starkt med tre raka segrar, men har nu 0-1-4 på de senaste fem matcherna. Starten var överraskande stark för ett lag som var bottentippat av många. Nu ser jag framför mig en matchbild där coach Tuchel packar ihop sitt lag och vill försöka undvika en alltför förnedrande förlust. Om Bayerns anfallsspel ser ut som tidigare lär det dröja innan man får hål på Mainz. Förhoppningsvis spelar man sedan mer eller mindre av matchen i ett slags gentlemens agreement. Mainz kommer undan med hyfsad heder och Bayern tar en stabil seger.

Råder alltid att vara på hugget live när ni spelat något pregame, men extra mycket nu. Ser Bayern ut att vara på hugget och Mainz försvar ser ihåligt ut kan det vara läge att säkra upp spelet. Eftersom jag tror att Mainz kommer få svårt att göra mål kan en idé vara att om 0-0 ändå står sig ett tag kan Bayern München ö2,5 mål vara en bra säkring. 3-0 känns som ett troligt resultat och skulle då innebära jackpott.

Tror på 2,3-0 Bayern här.

@nokkan21 på twitter.

Polsater - 18 Oktober, 2013, 14:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Pettson - 2013-10-18 15:18:23

polsater, hej och tack för dina tips/tankar! läser de konstant även om jag inte alltid kommenterar.

dock är jag inte så säker på om bm verkligen nollar mainz. återkommer med varför-men det verkar vara en av de största grunderna till ditt spel. :-)