Speltips

Speltips LA Dodgers @ STL Cardinals

Sport: Baseball Spelstopp: 2013-10-19 02:00 Spela här

Speltips LA Dodgers @ STL Cardinals
Land: USA Liga: MLB
Odds: 1.83 Speltips: Cardinals ö2.5
2013-10-19 02:00 LA Dodgers @ STL Cardinals Cardinals ö2.5 1.83 MSrekare

Godkväll.

Inleder skrivningen med att, när en person skapar en REK, innebär den en rekommendation för andra....som betyder att det är ens egna ansvar att värdera spelet och därefter..om man så önskar..ta rygg. Inget tvång alltså.

Kort summering av gårdagens spel.
Spelet var Tigers över 3.5 runs, som jag med tanke på alla förutsättningar trodde mycket på. Lite haldant spel av Tigers sida i början av halvan men kom igång ju mer matchen gick. Tyvärr briljerade inte Fielder som många trodde skulle göra och Cabrera lirade OK. Visade sig itne räcka då ett RedSox tog tag i matchen direkt och öste på, Tigers hamnade i underläge och precis när man kommit in i matchen och reducerat till 3-4, har man en ypperlig chans att minst kvittera i sista inning. Tigers råkade ut för ett dubbelspel istället och där var de mesta borta. På G i slutet men räckte alltså inte.

-----------------

Till nattens spel då.

LA Dodgers @ STL Cardinals

Ett taggat Cardinals tar emot ett lika taggat Dodgers hemma inför natten. Taggat och taggat...varför då? Vinner Dodgers inatt är säsongen över för Cards och vinner D's inatt kvitterar dom matchserien till 3-3...ni förstår ju då att båda vill gärna mycket inatt. Cards vill avgöra så tidigt som möjligt för att slippa det avgörande sjunde möte.

Lite där jag hittade ett intressant spel inför matchen. Senast jag såg en såhär låg lina var när denna säsongs jumbo WhiteSox mötte Bostons RedSox. Då låg linan exakt på samma nivå som nu...förståeligt visst?
Bara det att denna match är under HELT andra förutsättningar och en HELT annan spelnivå än sox-sox möte.

Linan på Cardinals överspel ligger på 2.5, på förhand hade man ju satt in lite extra pengar på detta spelet.
Läser man då vidare och ser att C.Kershaw startarande pitcher för D's inleder matchen inatt får man en hel del förklarat.
Kershaw besitter en galen ERA på 1.83 med ett 16-9 rekord. Vetskapen om det hela gör det inte bättre om man kikar på hans senaste starter där han kastat riktigt bra.

Cardinals runs mot D's
4
4
0
1
3

Men,som sagt. Här pratar vi andra förutsättningar än de föregående matcher med små-saker som gör det lilla extra som t.ex. publikstöd, tryck, nervositet, press, laddade spelare och allt vad det heter. Här pratar vi avgörande match, en riktigt avgörande match.

Och en lina på 2.5 ser vi sällan till detta oddset. Även om Kershaw är duktig, är han en människa. Och människor blir nervösa, kastar fel och rent av gör floppar.
Det kan bli en bra match, fylld med spänning,nervositet och allt vad jag nämnde innan. Detta är som de fortbollsälskande CL-slutspel. Ni vet själva hur det kan bli.

-----------------

Cardinals Ö 2.5 till detta oddset,till denna match testas absolut.
Betalar oss /1.83x hos bet365 .

Något du undrar över? Twitter för lättast svar.
@MSrekare

Lyccccka till!

MSrekare - 18 Oktober, 2013, 22:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
alive365 - 2013-10-19 03:52:48

Satt efter 3 innings!

#lycka

Phillefjonk1 - 2013-10-19 03:49:08

SNygg rek!