Cain att vinna på poäng på bet365 finns till 3,75.

Junior har för avancerad boxning för att bli knockad. Det är hans starka vapen. Cain kommer att kontrollera matchen med sin wrestling och trötta ut Junior. Där matchen avgörs. Där skillnaden ligger. Junior har sin boxning thats it. Bra take down D har Junior också. Junior kommer åka ner i mattan men studsa upp igen och inte fastna där för långa perioder. Cain kommer trötta ut Junior med sin wrestling så att boxningen neutraliseras. Då kommer mjölksyran för Junior och hans slag får inte lika bra snärt längre. Men Junior har fortfarande tillräckligt stark defensiv med sin boxning och take down D för att hålla sig levande matchen ut.

Kommer förmodligen få se en repris av deras föregående möte. Om inte Junior får in en träff första 2 ronderna när hans boxning har kvar sin speed och han inte har blivit helt sönderwrestlad och uttröttad av Cain. A punchers chance har han. Men känns inte så troligt att det händer.

Att Cain ska ground and pounda ut Junior med sin topcontrol känns inte sannolikt direkt. Junior är för bra på att ta sig upp från mattan och har för bra Take down D för att Vistas där någon längre tid.

3,75 för Cain att vinna på poäng känns högt och värde är det när de två tar ut varandra i längden..

EDITERAD 2013-10-19 11.09:07

EDITERAD 2013-10-19 11.09:28

EDITERAD 2013-10-19 12.09:06

This is the stats tab
This is the post tip