Kan ju ärligt säga att jag trodde på högre odds på Gulbis här men det är ju bara att acceptera att grabbarna som sätter odds inte har missat dessa båda spelares senaste matcher. Om Spanjoren hade visat för honom normal form inför denna turnering hade man säkert fått 2.50-2.70 på Letten men så är ju som bekant inte fallet. Nog om det, Ferrer som inte direkt visat ngn form sedan Franska Öppna bör få riktigt svårt idag mot Gulbis om nu Letten fortsätter att spela som i sina senaste 10 matcher (har 10 raka segrar DC inräknat).
Jag har själv sett samtliga av Gulbis matcher i SO på plats och jag måste säga att trots hans stundtals tråkiga & destruktiva kroppsspråk & beteende på banan så spelar han riktigt, riktigt bra för dagen.
Spanjoren å sin sida har ju bara spelat en match i SO där han inte direkt imponerade mot Sock och resultaten under hösten talar ju sitt tydliga språk. Ferrer leder inbördes möten med 1-0 efter seger på HC 2007 men då var ju som bekant Gulbis bara en liten valp:)
Med ett odds strax över 2gr på Gulbis idag hade jag vrålat MAXSPEL men nu nöjer jag mig med att kliva in med 7/10 units på Gulbis till 1.80 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip