Bulgaren har visat upp ett strålande spel så här långt under turneringen utan att ställas på några större prov ska väl erkännas.
Dimitrov har inte tappat serve än under turneringen och känns riktigt stabil och motiverad, flickvännen Sharapova har varit på besök i Stockholm och kanske har detta hjälpt till:)
Här trodde jag faktiskt att oddsen skulle sättas en aning lägre på Bulgaren med tanke på vad han har visat upp men det är klart Paire är några placeringar bättre på rankingen och leder dessutom inbördes möten. Jag tror också att bolagen övervärderar vinsten mot Raonic igår en aning. Innan denna turnering har ingen av spelarna rosat marknaden under hösten på något sätt. Trots att jag sitter på Dimitrov som vinnare av turneringen till 10gr (spelet lagt innan matcherna igår) så kliver jag in med ytterligare några polletter på honom i denna fight. Kommer han bara upp i samma nivå som i de två senste matcherna är jag säker på att han slår fransmannen. Paire leder inördes möten med 2-0 varav en seger i US-open förra pret och en seger i en futureturnering 2008, vid det tillfället var Dimitrov Junior (17 år).
Kliver således in med 6/10 units på Dimitrov till 1.66 hos bet365

EDITERAD 2013-10-19 12.23:46

EDITERAD 2013-10-19 12.25:00

This is the stats tab
This is the post tip