Speltips

Speltips Milan - Udinese

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-19 20:45 Spela här

Speltips Milan - Udinese
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 2.10 Speltips: X2
2013-10-19 20:45 Milan - Udinese X2 2.10 Lazzon

Efter ett långt uppehåll är det dags för mig att plita ner en liten rek igen.

Vi tar oss till den legendariska arenan San Siro där Milan ikväll tar emot det ständigt underskattade Udinese.

Efter sju spelade matcher i Serie A ser vi att hemmalaget Milan ligger på blott en 12:e placering med 8 inspelade poäng och +-0 i målskillnad. Det går inte att känna igen det forna storlaget, men deras form har en förklaring som jag kommer till snart. Udinese har inte heller börjat säsongen på bästa sätt men ligger snäppet högre på 8:e plats med 10 poäng och +1 i målskillnad.

Men det är inte formen utan snarare skadelistan som skiljer lagen åt. Udinese saknar Domizzi och Zejlko Brkic inför kvällens drabbing. Milan å andra sidan saknar följande spelare:

Mario Balotelli
Nigel De Jong
Stephan El Sharaawy
Philippe Mexes
Daniele Bonera
Giampaolo Pazzini
Mattia De Sciglio

Det är alltså inga små bekymmer som Milan står inför på den här fronten, då flera nyckelspelare inte är tillgängliga. På den ljusa sidan är dock Kaká tillbaka vilket självklart innebär ett lyft av truppen. Frågan är framförallt vem som ska stå för målen då Matri, Robinho och Niang inte direkt har rosat marknaden. När Sulley Muntari ligger delad etta på den interna skytteligan vet man att det är illa.

Udinese har varit lite ojämna på sistone med förluster mot mediokra gäng som Atlanta och Chievo, men vinster mot Parma och Genoa. Detta blir deras första riktiga kraftmätning för säsongen men vi har sett gång på gång hur de har haft framgång mot de andra storlagen i ligan. Med en giftig anfallsduo bestående av Di Natale + Muriel och formstarke Allan på mittfältet så tror jag att dem definitivt kan ta poäng borta på San Siro, om inte mer.

Milan hemma är alltid att räkna med, men ikväll tror jag att dem för det svårt när Udinese står för moståndet. Dålig form och (som vanligt) ett flertal viktiga spelare otillgängliga. Mitt spel blir därför X2 till 2.10 gånger degen.

Rygga gärna på egen risk!

// Lazzon

Lazzon - 19 Oktober, 2013, 16:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!