Speltips

Speltips Detroit Tigers @ Boston Red Sox

Sport: Baseball Spelstopp: 2013-10-20 02:00 Spela här

Speltips Detroit Tigers @ Boston Red Sox
Land: USA Liga: MLB
Odds: 1.87 Speltips: B.Red Sox
2013-10-20 02:00 Detroit Tigers @ Boston Red Sox B.Red Sox 1.87 MSrekare

Godkväll.

Kort summering av förgående natt.
Cardinals chockade minst sagt när dom komfortabelt avancerade och avsluta D's säsong med galna 9-0 som slutresultat. Bra spel och bra offensiv, allt funkade...allt flöt på. Publiken fick sig en fantastiskt hemmashow och stämningen var underbar.
Kershaw som jag nämnde i reken igår, en av enligt mig MLB's intressantaste lirare, var bara mänsklig. Även om statistiken talade för underspel och Cardinals hade linan på 2.5 pga det, så är det så mycket annat som man måste ta hänsyn till i sånna här sammanhang, som t.ex. bolagen inte ofta gör.
Kul att det gick in bekvämt.

Samma förutsättningar ikväll.
3-2 i matchserien till RedSox. Vid vinst avancerar man vidare medans man tar ut Tigers och avslutar deras säsong. Som ni då förstår kämpar Tigers för att hålla sig kvar, vinna ikväll och tvinga fram en avgörande match. Lyckas det då? Det tror jag inte...

Först ut för RedSox är C.Buchholz.
En kille som är rejält revanschsugen då han i match 2 släppte till 5 runs genom 8 innings. Besitter en ERA 1.74 och ett rekord på 12V-1F.....ganska sjukt sett statistiskt. Han gjorde det då, men inte inatt. Buchholz problem kan vara Cabrera som är i god form, svingar bra och hårt, träffar nästan alla kast. Ett stort minus dock , är Fielder som ligger väldigt risigt till då han inte presterat alls som han bör göra eller har gjort. Buchholz ska inte ha vidare problem ikväll och run-mässigt sett blir det en tight tillställnign från han sida.

Över till M.Scherzer då som startar startar för Tigers.
Rekord på 21V-3F, besitter en inte så jättebra ERA på 2.90 men har endå spelat bra i denna avslutningsspurt. En nackdel med denna Scherzer är hans svaga fastballs som ofta går för långt ner i marken och ett flertal gånger lett till ''Wild pitches''. Vilket, som jag skrev igår, resulterar i att folk på baserna får avancera en bas vardera.Värdefullt.


RedSox har stödet i ryggen, utsålt, som vanligt och överallt...bra tryck på arenan och är favorittippade till att ''Ta hem hela skiten'', Oehört viktig match vunnen senast av Boston som alltså inatt kan slå ut Tigers. 3-3 läget i matchserien vill man inte hamna i och redan från start tror jag på en glödhett Sox. Tigers minst sagt hotade här.

-------------------------------------

Jag spelar den raka 1;an på RedSox till /1.87x
Hittas hos bet365 .

Vid frågor?? Snabbast svar på twittern.
@MSrekare

Lyccccka till!

MSrekare - 19 Oktober, 2013, 22:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!