49ers (4-2) at Titans (3-3)

När San Francisco 49ers möter Tennesee Titans förväntar jag mig en match med mycket springspel och hårda tacklngar. Det är just denna identitet båda lagen eftersträvar. Titans har i år visat sig ha en av ligans bästa defensiva enheter medan 49ers sedan LB Patrick Willis kom till laget har dominerat sina motståndare varje gång han varit på planen. Willis är ett monster och ligans bästa försvarsspelare enligt mig, bredvid sig har han NaVorro Bowman som inte är lika komplett men ändå en av ligans bästa LBs.

49ers har vunnit tre raka matcher och behöver fortsätta vinna för att hänga på Seattle Seahawks i den tuffa divisionen NFC West. Seahawks är 6-1 och dominerade Arizona Cardinals, ett annat NFC West lag i torsdags. I de tre senaste matcherna har 49ers gjort över 30 poäng vilket innebär att även anfallet levererar trots frånvaron av WRs Michael Crabtree och Mario Manningham. TE Vernon Davis, som har en recievers snabbhet och en TEs fysik, har vägt upp för dessa båda och blivit QB Colin Kaepernicks förste reciever. I vecka 6 hade Davis enorma 180 recieving yards.

Titans spelar antagligen sin backup QB Ryan Fitzpatrick i matchen när ordinarie QB Jake Locker är skadad och även om locker kommer till spel så lär han vara ur sync med sina recievers efter frånvaron. Dessutom har RB Chris Johnson varit en skugga av den spelare som dominerade för två säsonger sedan innan sin holdout.

Titans kan försvara sig men inte hänga med när 49ers producerar i den takt de gjort de senaste matcherna, jag förväntar mig att laget återigen gör över 30 poäng, vinner relativt enkelt och täcker spridningen på bortaplan.


Spel: San Francisco -3,0

Bookmaker: bet365

Odds: 1,91

Insats: 1 unit


Robinn Sander

This is the stats tab
This is the post tip