Arsenal Sarandi ligger inför kvällens match på 3:e plats i tabellen och har på sina 11 matcher lyckats med följande statistik: 6 5 0 13:5 23.
Man har alltså inte förlorat en enda match än så länge på säsongen och bara släppt in 5 mål.
Laget har för tillfället väldigt god form med 3 raka vinster i bagaget. I den senaste ligamatchen vann man mot ligatvåan San Lorenze med 2 - 1.
På sina 5 bortamatcher hittills har man lyckats med följande statistik: 3 2 0 5:1 11
vilket gör att de är näst bäst i ligan på bortaplan 1p efter Newells Old Boys.

Tigre hittar vi på 15:e plats och har lyckats skrapa ihop följande statistik 3 3 5 8:11 12.
Tigre är ett lag som blandar och ger men har visat sig starkare på hemmaplan där man tagit sina 3 vinster. Dock så ligger lagen som man vunnit mot ännu längre ner i tabellen för tillfället. Nu möter de betydligt bättre motstånd och jag tror de får det svårt.

Om man ser på inbördes möten så kan man konstatera att Arsenal Sarandi har haft det lätt för Tigre historiskt sett. På de 17 senaste mötena sinsemellan har Sarandi vunnit 13, kryssat 1 och förlorat 3 matcher mot Tigre.
På de 5 senaste mötena har Sarandi vunnit 4 och kryssat 1 gång mot Tigre.

Jag tror Arsenal Sarandi har en väldigt stor chans att ytterligare en gång vinna ikväll när dessa lag möts. Raka tvåan kan man hitta till otroligt fina 3.00 vilket får ses som mycket generöst.

Jag känner dock att ett kryss inte är helt omöjligt och väljer därför att säkra upp lite och spela Arsenal Sarandi som vinnare men pengarna tillbaka vid kryss till 2.10 vilket känns som ett toppenspel om man ser till statistiken.

Matchstart 21:10!

Lycka till vid rygg!
MVH




EDITERAD 2013-10-20 16.40:01

This is the stats tab
This is the post tip