Speltips: Ferrer - Monfils

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-10-23 12:00
Land: Spanien
Liga: ATP Valencia
Odds: 1,72
Tips: Monfils +3,5
Gael Monfils har sedan några veckor spelat tennis på atp-nivå. Hans resultat är helt klart bättre än förväntat. Tidigare comebacker har många gånger slutat i parodi, men nu har fransmannen plockat set på Djokovic och slagit en blek Federer - en stor framgång.

Det ska inte minst bli spännande att se hur Monfils står sig mot en blek Ferrer, för så är det. Även om spanjoren tog sig till final i Stockholm så var han inte bra. Inte någonstans. Det offensiva spelet var obefintligt och så fort han ens försökte vara aggressiv så slutade det med errors.

Tillslut var det den klassiska defensiven som gav honom finalplatsen i Stockholm. Ferrer är fortfarande stark ute i hörnen och har en säkerhet från baslinjen så länge han slipper slå vinnare eller attackera nät.

Monfils har 3-1 på Ferrer där förlusten kom tidigare i år i Auckland. Under en period när David Ferrer faktiskt var riktigt bra. Det är inte alls samma spelare vi ser nu och gissningen är att Ferrer redan nu längtar till lite vila och nästa säsong.

Spanjoren har tappat set i 21 av 24 matcher sedan Franska Öppna och då har motståndet varit betydligt sämre än Gael Monfils. Får fransmannen en hcp-lina på 3,5 ska spelet sitta över eventuella tre set.

  Ferrer - Monfils
Spela på Speltips Ferrer - Monfils
Poldan - 21 Oktober 2013 - 19:24
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
nektergalen - 2013-10-23 11:24

denna match börjar 15.00?


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:20  Boul/Lave - Baci/Picco
Bordtennis - Challenger tour - Bou/Lav hcp -1.5
1.90
19:00  FC Köln - Arsenal
Fotboll - Europa League - Över 2,5 mål
1.86

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming