Speltips

Speltips Rochdale-Northampton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-22 20:45 Spela här

Speltips Rochdale-Northampton
Land: England Liga: League 2
Odds: 1.90 Speltips: 1
2013-10-22 20:45 Rochdale-Northampton 1 1.90 BB_

Dags att reka lite igen efter en spelfri helg, 4/4 rekar här hittils så vi hoppas på samma lycka nu också!

Rochdale-Northampton alltså, serietvåan Rochdale som på sina 12 inledande matcher har resultatraden 7-2-3 och målskillnaden 18-12. De har vunnit dem två senaste matcherna och totalt fem ut av dem sex senaste. Riktigt vass form! Lägg därtill deras hemmafacit som är nästintill klanderfritt, 5-1-0 på sex matcher och 13-4 i målskillnad.

Northampton har inte alls börjat säsongen lika bra som sina motståndare, ligger för närvarande på en 23e plats vilket innebär nedflyttning. Riktigt usel placering för ett lag som Northampton som förväntas ha häng på en kvalplats högre upp i tabellen. De har 2-3-7 hittils i matcher och 10-17 i målskillnad. Deras bortafacit är inte heller särskilt bra, 1-3-2 och 8-8 i målskillnad. Även formen är dålig, bara vunnit en av de sex senaste och förlorat tre. Inget tyder just nu på att saker och ting ska bli bättre, lägg därtill att de dras med småskador på folk och man inser att situationen inte blev lättare. Viktigaste på den listan är startforwarden O´Donovan, ersättaren till Gilinghamflyktande Akinfenwa som stänkte in 16 baljor förra säsongen. O´Donovan är alltså tveksam till spel i denna match. Rochdale saknar ingen spelare som prenumererar på en startplats.

Båda dessa lag sågs inför säsongen som två lag som skulle vara med och kriga om playoff platserna, bara ett av lagen har nått upp till förväntningarna och jag ser ingenting som tyder på att Northampton skulle rycka upp sig till den här matchen. Skillnaden mellan lagen hittils den här säsongen har varit gigantisk och jag tror att Rochdale kommer visa varför imorgon.

1.90 med dessa förutsättningar är egentligen helt galet så ettan är ett givet spel i mina ögon, mot femte raka!

BB_ - 22 Oktober, 2013, 01:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
thomas88 - 2013-10-22 18:36:09

Kollade in för skojs skull hur många som hypnotiseras av Tipstjänsts sjukliga fascination av engelska skräpdivisioner. Är det Sveriges krigsskuld till England som fortfarande spökar? Tittar man på intresset på internationella siter (Engelska)så är uppslutningen till att fälla en förutsägelse imponerande i förhållande till hur förutsägelserna oftast ger ett annat resultat. Tittar man på resultat senaste matcher med grafikens färgpalett så ser alla lags rader ut som polkagrisar hipp som happ. Trots detta händer det inte sällan att lag vinner, men fullständigt orytmiskt och osannolikt. Därför mina herrar är dessa engelska divisioner med på "tipset" på tisdagar i lördagar. Det utgör inte en oviktig inkomstkälla för "Tipstjänst" i olika länder-rena bankomaten för dessa stater.
Men om man ska vara generös och åtminstone lägga in något tips på någon match -liksom man släpper en extra slant till skoputsaren på gatan - så lägger vi ett vad. Det roliga är att mitt val föll på just denna match Rochdale och Hartlepool !!! no more!!!