Speltips

Speltips Steaua-Basel

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-22 20:45 Spela här

Speltips Steaua-Basel
Land: Europa Liga: Champions League
Odds: 1.87/1.67 Speltips: BLGM/Ö.25
2013-10-22 20:45 Steaua-Basel BLGM/Ö.25 1.87/1.67 RalleArvid

Härligt, efter det oändliga landslagsuppehållet har vi blivit bjudna på Premier League tre dagar i rad och nu tar Europaspelet vid utan att vi får någon möjlighet att koppla av, vilket vi ju givetvis trivs alldeles utmärkt med, i synnerhet som vi tar tag om denna omgången med en trevlig överspelspelsrek till 2.10x degen i ryggen.

Basel är obesegrade i 13 raka bortamatcher, i samtliga dessa har man dessutom gjort ett eller fler mål. På sina senaste fyra bortamatcher har man gjort nio mål och detta bland annat tack vare en seger och två mål på Stamford Bridge mot Chelsea. Hemma har man dessutom gjort 2 eller fler mål i fyra av sina fem senaste matcher.

Steaua har förutom storförlusten mot Chelsea senast i Eruopa hela 16-0 på sina senaste fyra matcher hemma och även borta brukar man vara glada i offensiven (om än de ofta givetvis i inhemska ligan inte ställs mot lika kvalitativt motstånd som nu väntar ikväll givetvis).

Detta blir den absoluta nyckelmatchen för båda lagen. Basel ser det som en väldigt god chans att plocka tre poäng på bortaplan medan Steaua inte har något annat alternativ än seger, kryss är inte gott nog i denna match och man kommer gå all in för seger under matchens samtliga skeden.

Steaua har släppt in 7 mål på sina två inledande matcher i Champions League och inte lär det bli så mycket bättre ikväll med tanke på den oerhört friska offensiv som Basel låtit Europa veta att man har tillgång till under de senaste åren.

Samtidigt som Basel är oerhört starka framåt och samtidigt som Steaua inte har gjort något mål framåt än i denna fas av CL ska man också bära i åtanke att Basel har släppt in mål i båda sina matcher och att Rumänerna som sagt fullkomligt sprutar in mål framåt på hemmaplan normalt sätt.

Lagen har mötts två gånger under den senaste tiden, båda gånger visserligen i träningsmatcher men i dessa två har det bjudits på 8 mål och båda gångerna har det bjudits på att båda lagen gör mål.

Med allt detta i åtanke samt att båda lagen kommer från storsegrar och gott självförtroende i ligan kan jag inte se så mycket annat än att vi både kommer att bli bjudna på att båda lagen gör mål samt att matchen slutar med åtminstone 3 mål.

BLGM finns till 1.67 hos bet365 .com
Över 2.5 mål finns till fina 1.87 på Unibet

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 22 Oktober, 2013, 11:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
TheMechanic - 2013-10-22 19:12:32

Bra rek, ryggar