Speltips

Speltips Real Madrid - Juventus

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-23 20:45 Spela här

Speltips Real Madrid - Juventus
Land: Spanien Liga: Champions League
Odds: 1.925 Speltips: Under 3 mål
2013-10-23 20:45 Real Madrid - Juventus Under 3 mål 1.925 master

CL-vecka igen med flera intressanta matcher, bland annat matchen mellan Milan-Barcelona som spelas ikväll. Men den mest intressanta är nog den som spelas på onsdag mellan Real Madrid och Juventus.

Real Madrid är hemmalag vilket betyder att matchen kommer att spelas på Bernabeu, där Madrid-laget är otroligt starka.

Real Madrid har inlett bra poängmässigt i både CL och ligan, men det spelmässiga har inte suttit perfekt. Inte ännu i alla fall. Men det kan bero på en ny tränare, nytt spelsätt och flera nyförvärv. Offensivt sett har det inte alls sett bra ut - även om Ronaldo har gjort sina mål - som vanligt. För det är inte många som har imponerat. Isco som inledde vasst med flera mål befinner sig nu i en liten formsvacka. Benzema inledde också bra, men har varit helt under isen i ett tag nu. Di Maria har blandat och gett som vanligt och Bale har ännu inte kommit in i laget i brist på speltid(skadebenägen). Så, det är egentligen bara Ronaldo som varit på en hög nivå än så länge. Vilket inte kommer räcka för laget i längden. Och det räcker inte mot sådana storlag som t.ex Juventus.

Juventus är som alltid starka i ligan och har även inlett bra i år. Dock kom lagets första förlust senast mot Fiorentina. Man hade allt under kontroll och ledde med 0-2 en bit in i andra, men plötsligt hände någonting och man tappade 0-2 till 4-2 på en kvart. Uruselt naturligtvis, men Conte har nog skällt ut laget en hel del med att säga att det inte får upprepas. Och efter just den förlusten väntar Real Madrid. På Santiago Bernabeu. Och nej... Juventus kommer inte att spela offensivt. Eller jo, kanske. Om de vill skjuta sig själva i foten så är det givetvis fritt fram.

Om man kollar på lagets matcher än så länge så tror nog de flesta på en målrik tillställning, men statistik är inte allt. Real Madrid har problem. Framåt. Även om det har blivit målexplosion i vissa matcher. Senast mot Malaga vann man bara med 2-0 när man egentligen borde ha vunnit med minst 5-0. För att ta ett exempel. Ineffektivitet med andra ord.

Juventus har hållit tätt i princip hela säsongen. Gått lite sämre bakåt på sistone, men man har annars en oerhört stark defensiv som enligt mig är lagets styrka. Framåt har man bland annat Tevez, Giovinco och Llorente. Inte några jättelirare. Vucinic saknas vilket är ett litet avbräck.

Det är Champions League. Det är en stormatch, mellan två giganter. Storlag. Och då brukar man inte släppa till allt för mycket. Även om Juventus behöver en seger så tror jag inte att man kommer att spela allt för offensivt. Det gör inte något lag mot Real Madrid på Bernabeu. Man kommer spela lågt och försöka få bra kontringsmöjligheter och på sätt kanske göra något mål. Real Madrid har blivit lite annorlunda med Ancelotti, ett segare spel med mer bollinnehav till skillnad från Mourinho där det var mer fart. Visst är det höga förväntningar på matchen, men jag tror att vi inte kommer att få se en galen tillställning med många mål.

Real Madrids trupp:

Casillas, Diego López y Jesús.
Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Marcelo, Carvajal, Arbeloa y Nacho.
Khedira, Bale, Casemiro, Modric, Di María, Isco e Illarra.
Cristiano Ronaldo, Benzema, Jesé y Morata.

Juventus trupp:

Buffon, Chiellini, Caceres, Ogbonna
Pogba, Marchisio, Tevez, De Ceglie
Giovinco, Peluso, Llorente, Barzagli
Bonucci, Padoin, Pirlo, Asamoah, Vidal, Storari, Isla, Rubinho

Lycka till vid rygg!

Twitter @EdinMadrid

master - 22 Oktober, 2013, 17:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!