Känns som en jämn match på förhand där jag verkar vara ensam om att hålla kroaten som liten favorit. De höga oddsen på Dodig förvånar mig faktiskt, trodde inte det skulle gå att hitta över 2.50.
Kroaten är i fin form och trivs mycket fint med sitt offensiva spel inomhus. Dodig som ju åkte ut mot Verdasco i SO utan att direkt spela dåligt men jag tyckte han spelade lite fegt och avvaktande vilket kostade honom segern. Pa detta snabba underlag kommer kroaten få många gratispoäng på sin fina serve och vågar han bara attackera Japanens 2:a serve så tror jag han har alla möjligheter att ta denna match.
Nishikori har inte direkt imponerat på senaste tiden och lyckades inte speciellt bra på hemmaplan under "asienturnén" heller. Förlust mot Almagro i Tokyo och förlust mot Tsonga i Shanghai. Har personligen aldrig riktigt charmats av Japanens spel som många andra men han är ju en jämn spelare som sällan åker ut i första omg. Så inte heller i denna turnering där han slog den 175:e rankade hemmaspelaren Chiudinelli i raka set, en sådan seger säger ju så klart inte så mkt men man kan ju se att Japanen blev breakad 2gr och att han släppte 6 breakbollar emot sig, gör han detta mot Dodig så är jag tämligen säker på att han förlorar. Kroaten behövde själv bara spela 2 game i 1:a omg innan argentinaren Berlocq gav upp pga skada.
Spelarna har möts en gång tidigare i Davis Cup 2012 då Japan hade hemmaplan, Nishikori vann då i 3 jämna set.
Med en skön feeling kliver jag in med 6/10 units på Dodig till 2.62 hos bet365 .



EDITERAD 2013-10-22 23.25:43

This is the stats tab
This is the post tip