Speltips Troja/Ljungby v Djurgården

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-10-23 19:00
Land: Sverige
Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 2,06
Tips: 1X
Hockeyallsvenskan vänder idag och lagen som spelade 2-2 efter ordinarie tid på Hovet tidigare i höstas möts nu i Småland.
Det var en premiär som började på allra sämsta vis för Djurgården då man efter den första perioden kunde läsa 0-2 på jumbotronen. Nu jobbade man sig in i matchen successivt och i den andra perioden var det långa stunder hemmalaget mot Christoffer Bengtsberg i Troja-buren. Troja blev kanske lite väl defensivt efter den ledningen, vilket man kanske kan förstå. Men det var kanske ändå just det som kostade två poäng.
För om det är något lag som vet hur man gör bra resultat mot just Djurgården, ja då är det Troja.
Förra säsongen möttes man som normalt vid fyra tillfällen. Troja vann tre, föll i en. 5-1 i Stockholm. Djurgården har med andra ord bara en enda seger på fem försök mot detta Troja/Ljungby.
Och det är ju inte svårt att lista ut att bönderna från Ljungby, med sina 15.000 invånare, höjer sig markant när laget från huvudstaden står på andra sidan mittlinjen. Det blir ju lite årets match. Som så många andra lag också känner, men inte alla har förmågan att göra det till något bra. Likt Troja bevisat gång på gång.

Finns också ett stort plus att nämna för hemmalaget som återfår nämnde Christoffer Bengtsberg i målet. Har tidigare saknats pga en tråkig hjärnskakning. Sägs nu starta, vilket jag ger två tummar upp för.
Gjorde som sagt en väldigt bra match mot Dif senast. Och har gjort fler andra bra insatser under säsongen.

Dessutom kan vi inte bortse från att Troja har varit svårslaget hemma i Sunnerbohov på slutet.
Suveräna serieledarna från Karlskrona var där och gjorde 5-2 i mitten av september. Sedan dess fem raka utan förlust. Lägger vi till dom siffrorna till att Djurgården, som nämnts, har en seger på de fem senaste mot Troja, ja då börjar i alla fall jag att tycka att dubbelchansen 1X till 2,06 tonar upp sig som ett klart intressant odds.

Vad som talar för en tvåa? Ja, i synnerhet om Troja beter sig som i Karlskoga senast då man staplade utvisningsminuter på varandra. Då kommer man att bli straffade något enormt. Men inte fan gör man väl samma fel på så kort tid efter varandra?
Vi hoppas att man pratat igenom det haveriet och som alltid gör en gedigen hemmamatch.

Edit: Troja fick Hampus Gustafsson avstängd igår.
Nu lånar Troja in två spelare från Växjö Lakers.
Det handlar om anfallarna Malte Strömwall, född 1994 samt Mikael Johansson, född 1995.
Tanken är att de ska spela matchen mot Djurgården under onsdagen.
På allsvensk nivå håller dessa herrar bra klass, inte minst Malte Strömwall som kan få sitt genombrott i SHL senare i vinter. En riktig lirare.
Spela på Troja/Ljungby v Djurgården hos Betsafe
Spela nu
holms - 23 Oktober 2013 - 00:20
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: