Speltips: Panthers at Buccaneers

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2013-10-24 23:30
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1,91
Tips: Panthers -5,5
I veckans Thursday Night Football möts Carolina Panthers (3-3) och Tampa Bay Buccaneers (6-0) i ett möte som båda lagen behöver vinna. Carolina för att behålla platsen som det sista slutspelslaget från NFC och Tampa Bay för att inte vara vinstlösa efter vecka 8.

Ironiskt nog är det piraterna i Buccaneers som är ett sjunkande skepp, hela säsongen har varit en ända lång seglats mot katastrof för att fortsätta de marina liknelserna. I början av säsongen var storyn att HC Greg Schiano och dåvarande QB Josh Freeman inte kom överens och hade olika åsikter om hur laget skulle ledas. En ohållbar situation eftersom QBn ska vara tränarens förlängda arm ute på planen och vanligtvis har mycket inflytande bland spelarna. Detta ledde till att Buccaneers skeppade (*) iväg Freeman till Minnesota Vikings där han nu fortsätter att visa upp sin inkompetens. Istället för Freeman spelar man nu Rookie Mike Glennon som QB och är nöjda med hans utveckling även om han inte är en spelare som bär laget på sina axlar, inte än i alla fall. Med en förste reciever som WR Vincent Jackson kan man förvänta sig ett fungerande QB spel oavsett vem som spelar. Jackson fångade två TDs förra veckan mot Atlanta Falcons.

Förutom Jackson så är lagets RB Doug Martin lagets bästa spelare och en viktig del i den anfallsstrategi Buccaneers använder sig av. Martin är nu skadad och spelar inte på torsdag. Ett annat problem i den senaste matchen var att Buccaneers secondary underpresterade och Falcons QB Matt Ryan gjorde lite som han ville och passade för 273 yds och 3 TDs. Secondaryn har tidigare varit en av lagets få styrkor.

Torsdagens motståndare har i år visat sig ha en av ligans bästa defensiva enheter som i dagsläget är rankade på tredje plats i den totala statistiken och på femte plats med sitt passförsvar vilket alltså passar bra när passningsanfallet är vad som finns kvar hos Buccaneers efter Martins skada. Panthers försvar gör även näst mest poäng i hela ligan vilket kan bli avgörande när Tampa Bay inte har råd med några misstag men förmodligen ändå kommer behöva ta vissa chanser.

Carolina har täckt spridningen i sju av sina tio senaste matcher totalt, och även i sju av sina tio senaste bortamatcher.

Panthers har spelat ojämnt och därför inte riktigt fått med sig spelarna ( dvs oss) men jag tror dels att de har hittat en balans i laget som nu kan spela både anfall och försvar på en hög nivå och dels att Tampa Bay i dagsläget inte hotar något lag i ligan.
  Panthers at Buccaneers
Spela på Speltips Panthers at Buccaneers
JohnAnthony - 23 Oktober 2013 - 18:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
JohnAnthony - 2013-10-24 17:01

Aldrig bra med sifferfel, hoppas du ursäktar mig. Bra extralir, men tror du inte Cam springer in de korta själv?

Fireflies - 2013-10-24 15:39

Siffrorna har hamnat lite fel, bucs är 0-6 och inte 6-0 :) Sen tror jag absolut att panthers kommer vinna detta med minst en TD speciellt då Bucs kommer sakna hela sitt springspel med Martin ute och att Panthers tillsamans med Chiefs försvar har varit stora utropstecken i år.

Spelar också en tv-peng på att Mike "The Vulture" Tolbert sätts in på short yardage och springer in en TD till fina 3.20.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
13:00  Mendes - Shmyrev
Bordtennis - Challenger series - Mendes
1.80
14:00  Copil - Struff
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
2.10
16:00  M Ymer - M Zverev
Tennis - ATP Stockholm - Yme hcp +4,5 games
1.91
17:30  Litvinov - Plzen
Ishockey - Extraliga - 2
1.80
19:00  Jönköping - Växjö
Innebandy - SSL - 2 hcp -2,5
1.84
20:00  GCK Lions - Langenthal
Ishockey - Swiss League - 2 hcp -1,5
1.76
20:45  Man City - Napoli
Fotboll - CL - 1 asian hcp -1,5
2.48
20:45  Manchester City - Napoli
Fotboll - Champions League - 1
1.60
02:00  Cavaliers - Celtics
Basket - NBA - 2 hcp +3,5
1.90

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming