Speltips Fiorentina-Pandurii

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-10-24 21:00
Land: Europa
Liga: Europa League
Odds: 2.12
Speltips: Rossi anytime
Spela på Speltips Fiorentina-Pandurii
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Rossi anytime
Två Europa-kvällar snart avklarade och en återstår innan det återigen snart är dags för nya matcher i England, underbart. Givetvis med allt täckt här på rekat som levererat bra hittills under veckan på alla fronter.

Guiseppi Rossi är en sympatisk spelare som jag har följt noga ända sedan han halvslog igenom i United. Likt den situation som en spelare som Chicarito varit i blev han dock offer för den hårda konkurrensen i United och valde, helt riktigt, att testa sina vingar i lite mindre klubbar i andra länder. Förutom lite skadebekymmer har han gjort det relativt bra och framförallt nu har han kommit att bli en fantastiskt intressant anfallare i ett fantastiskt intressant Fiorentina.

Rossi vände och vann i princip på egen hand hatmötet mot Juventus i helgen senast och hade visat prov på bra form redan innan det. Han leder inhemska skytteligan i Italien på 8 pyts efter lika många omgångar och gjorde ett mål och ett assist i den enda matchen han spelat hittils i Europa denna säsong.

Fiorentina ställs nu på hemmaplan mot Pandurii och på hemmaplan där man har gjort 9 mål på sina senaste 3 matcher mot ett aningen svagt motstånd tror jag definitivt att Rossi, om han får starta, har goda chanser att båda peta in en och två bollar. Pandurii fick stryk med 1-0 hemma mot Dnipro och kryssade borta mot Ferreira och har släppt in mål i båda omgångarna. Fiorentina har chansen att göra ett ordentligt ryck i ligan vid seger och det betyder att man sedan kan vila en hel del spelare i följande omgångar om man gör jobbet redan nu.

Jag tror la Viola tar chansen att göra ett språng i tabellen, i synnerhet som man spelar på hemmaplan vilket tar mindre krafter på spelarna. Det innebär att man kommer avfärda Pandurii tämligen enkelt och det innebär även en Guiseppi Rossi i startelvan som gör mål när han känner för det för tillfället.

Rossi snittar ett mål per match i sin lila karriär hittils och inte blir det snittet sämre om han lirar imorgon. Rossi att göra mål att anytime finns till 2.12 hos Unibet.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

Fiorentinas trupp:
lonso, Aquilani, B. Valero, Bakic, Capezzi, Compper, Cuadrado, Fernandez, Joaquin, Lezzerini, Munua, Neto, Pasqual, Rodriguez, Roncaglia, Rossi, Ryder, Savic, Tomovic, Yakovenko.
Spela på Fiorentina-Pandurii hos Unibet
Spela nu
RalleArvid - 23 Oktober 2013 - 19:37
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
RalleArvid - 2013-10-24 17:18

Bra IB, tack! Jag som slarvade när jag valde bolag i rullgardinen. I reken står det ju klart och tydligt att jag rekat den hos Unibet dock där "Stakes will be refunded on players who do not take part in the match at all." gäller. Uppmärksamt och bra!

TC69 - 2013-10-24 12:45

Bra rek !
Tack för info IB, har ryggat hos bet365 innan, hoppas han startar.

IB. - 2013-10-24 12:16

"Om han får starta" ... kan väl vara bra och veta det innan man rekar det spelet hos Bet365. Om jag inte minns helt fel så räknas spelet även om han inte startar matchen och då kan alla som ryggar bli missnöjda. Hoppas han hänger dock. Ryggar, fast hos ett annat bolag där det annulleras om han inte får starta.

Leo_S - 2013-10-23 19:45

Blir rygg på den här. Mycket bra rek!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: