Speltips UFC: Jimi Manuwa - Ryan Jimmo

Sport: Boxning
Spelstopp: 2013-10-26 21:30
Land: UFC
Liga: UFC Manchester
Odds: 1,85
Tips: Manuwa KO/TKO
Den förhärdade gamle brottslingen Jimi Manuwa har lämnat den kriminella banan bakom sig för MMA-karriären men britten slåss som en riktig mördare.

13 matcher i karriären och han har avslutat SAMTLIGA, 12 på KO/TKO och 1 på submission.

I sina 2 UFC-fighter har 33-åringen slagit sönder rutinerade Kyle Kingsbury Cyril Diabaté, båda har tvingats bryta pga skador även om den Diabaté ådrog sig inte var pga ren misshandel utan en dragen vadmuskel.

Manuwa har förutom sin brutala striking en riktigt bra defensiv brottning. Hans submission-game vet vi inte så mycket om, men det är inget som kommer att behöva sättas på prov mot Ryan Jimmo.

Och det är lika bra att säga direkt att Jimmo är Manuwas tuffaste motståndare hittills, men han är också främst en striker och i den avdelningen är Manuwas Muay Thai överlägsen.

Nej, Jimi Manuwa på hemmaplan kommer att slå sönder Ryan Jimmo och 1,85 är ett helt fantastiskt odds med tanke på det.

För den fege går det att spela att matcthen inte går hela vägen här till 1,50. För det finns nämligen inte en chans i helvete att vi får se tre hela ronder här.
Spela på UFC: Jimi Manuwa - Ryan Jimmo hos Unibet
Spela nu
getherde - 24 Oktober 2013 - 23:20
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
borttagen9 - 2013-10-25 15:16

Tycker du gör en helt korrekt bedömning och kommer självklart att gå på rygg, och sedan köra hårt på att den inte går hela vägen, Ryan Jimmo är bra men inte så bra ;) ska hursomhelst bli kul o se matchen o ännu roligare o se gsp torska titteln änfast jag gillar han så är Hendrix KUNG

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: