Speltips

Speltips Barcelona - Real Madrid

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-26 18:00 Spela här

Speltips Barcelona - Real Madrid
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.50 Speltips: Real Madrid Över 1.5 må
2013-10-26 18:00 Barcelona - Real Madrid Real Madrid Över 1.5 må 2.50 master

bet365 livestreamar matchen.

Imorgon drar vi hela vägen till Spanien eftersom världens största match ska gå av stapeln, det mellan Barcelona och Real Madrid.

Det handlar om två nya lag. Eller nya och nya. Men det finns många nya ansikten i båda lagen. Två nya tränare(Tata & Ancelotti), varsitt köp av en storstjärna(Bale & Neymar). Och sen har ju Real Madrid gjort flera andra värvningar. Så som Illaramendi och Isco.

Så som jag ser det har inget av lagen nått sin högsta kapacitet ännu och det är en hel del frågetecken i båda lagen inför denna drabbning. Jag har sett i princip samtliga matcher som båda lagen spelat(är själv Madrid-fan), och det kan direkt kan konstatera är att båda lagen har stora brister i defensiven. Visst, Barcelona har hållit nollan ett flertal gånger men det kan bero på att de har mött uruselt motstånd som knappt får låna bollen. När det väl kommer tuffare motstånd för Barcelonas del så ser man bristerna. Det såg vi alla föregående säsong och denna säsong har vi också sett. Bl.a mot Atletico Madrid och Milan.

Real Madrid har väldigt svårt för att hålla nollan, trots en kanonmålvakt i Lopez som står för flera makalösa räddningar under alla matcher. Det är mycket slarv bakåt, försvarare i medioker form och ett mittfält som inte riktigt har den balansen som gör det lättare för försvararna.

Men om vi ska snacka om offensiven är det två lag med en sylvass offensiv. Två spelare som konkurrerar om världens bästa spelare. Messi och Ronaldo. Spelare som kan avgöra en match på egen hand. Sedan har Barcelona andra intressanta spelare så som nye Neymar medan Real Madrid har Bale, Di Maria, Benzema. Ja. Ni vet det redan.

Båda lagen har tagit sina segrar(i princip alla), men brister har setts och det gäller för båda lagen att höja sig ett par snäpp. Och nu när den matchen alla väntat på, ska spelas, så kommer alla spelare i båda lagen ge allt. 100 procent. Men bristerna i lagen kommer att synas även i denna match. Defensiven. Och när jag tänker på Barcelonas defensiv. Adriano, Pique, Mascherano och Alves. Aj. Pique kanske missar drabbningen vilket jag ser som ett minus för Real Madrid då Pique är verkligen en spelare som Real Madrid och i synnerhet Ronaldo som älskar att möta. Lekstuga varje gång. Överskattad spelare. Så vi får hoppas han blir spelklar till matchen.

Jag ser en fartfylld match(som vanligt) med en hel del mål. Jag säger en Real Madrid-seger(med neutrala ögon), oddset lockar helt klart. Men Barcelona är ändå inte något lag som man inte ska ta på allvar då man har hemmaplan och sällan förlorar där. Men att Real Madrid gör minst två mål? Det gör de! 2.50? Driver bolagen?

Värt att notera är att det var ett väldigt bra tag sedan Barcelona segrade mot Real Madrid. Barcelona har passat Real Madrid som handen i handsken. Kanske på grund av Mourinho, men jag tror mer på att Barcelona har blivit sämre samtidigt som Reals snabba spelare passar Barcelona illa.

Barcelona saknar Alba. Real Madrid med Alonso på skadelistan. Två i princip skadefria lag.

Tänkbara startelvor:
Real Madrid:
Lopez
Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo
Khedira-Illara-Isco
Di Maria-Benzema-Ronaldo

Barcelona:
Valdes
Alves-Pique-Mascherano-Adriano
Busquets
Xavi-Iniesta
Sanchez-Messi-Neymar

Spel: Real Madrid Över 1.5 mål @ 2.50 hos bet365

Twitter @EdinMadrid


EDITERAD 2013-10-25 19.58:49

master - 25 Oktober, 2013, 19:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
dumonde - 2013-10-26 06:14:49

Mina spel på matchen, som jag la innan jag läste din rek, så får du lite feedback! Spelas som singlar med 5/10 units.

Real Madrid @ 4.33 (matchspel, hörnor)

Real Madrid över 1.5 @ 2.62 (mål)

Real Madrid @ 3.40 (draw no bet)

Oavgjort eller Real Madrid @ 2.10

Hala Madrid!