Speltips

Speltips Sydney FC - Western Sydney Wanderers

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-26 11:00 Spela här

Speltips Sydney FC - Western Sydney Wanderers
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 1.80 Speltips: 2
2013-10-26 11:00 Sydney FC - Western Sydney Wanderers 2 1.80 master

bet365 livestreamar matchen på webben och i mobilen.

OBS: Spelstopp: 10.45
Lite morgongodis tycker jag att ni bör få denna fina lördag. Tidig derby i Australien mellan Sydney-lagen. Sydney FC och Western Sydney Wanderers.

Här råder det om klasskillnad. Men derby är alltid ett derby. 100 % av dem inblandade lagen. Sydney kommer inte att ge sig. Men räcker det ändå för att sno poäng från ett klart bättre Wanderers? Det tror jag inte. Kanske, kanske hade man lyckats med storstjärnan och legenden Del Piero, men nu när han missar mötet så har jag svårt att se det. Ja, Del Piero kommer att missa matchen. Tråkigt nog för matchens del, men kul för oss som väljer att spela på raka tvåan. Del Piero gick av från plan efter knappa halvtimmen senast och efter det skapade Sydney NADA i offensiv väg. Förlorade med hela 4-0 till slut mot ett Brisbane utan sin bästa anfallare Berisha som också gick ut skadad. Återfår Yau som inte är så dålig, men inte i närheten av Del Pieros kvalitéer.

Wanderers överraskade stort ifjol som nykomling och har behållit många av spelarna som spelade föregående säsong. Känns intressanta även denna säsong. Har dock inlett med två raka kryss vilket inte är den starten man tänkt sig. Men laget har spelat fint spelmässigt. Har haft lite svårt framåt, kanske lossnar det mot ett mediokert Sydney? Kan ske.

Wanderers saknar mittfältaren Mooy som skadade sig senast. Ett avbräck, helt klart. Annars har man en skadefri trupp och kan därmed ställa upp med bästa möjliga elva.

Saknaden av Del Piero är stor - det kommer att märkas under matchens gång. Sydney kommer ha problem framåt, dessutom är Wanderers defensivt skickliga, bland dem bästa i ligan om inte det bästa. Wanderers är helt enkelt ett bättre lag och skulle haft en bra chans till seger även om Del Piero fanns tillgänglig. Och nu när man inte behöver oroa sig för Del Piero så är 1.80 på Wanderers ett riktigt bra odds. Dags för säsongens första seger!

Spel: Western Sydney Wanderers @ 1.80 hos bet365

Twitter @EdinMadrid


master - 26 Oktober, 2013, 01:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!