Speltips

Speltips Lierse-Oostende

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-26 20:00 Spela här

Speltips Lierse-Oostende
Land: Belgien Liga: Jupiler Pro League
Odds: 2.00 Speltips: 1
2013-10-26 20:00 Lierse-Oostende 1 2.00 BB_

Två lag som inför säsongen båda tippades på nedflyttningsplats av många, 11 omgångar senare så har vi fått en relativt bra fingervisning om var lagen står.

Lierse parkerar för tillfället på en elfteplats med 11 inspelade poäng varav tre vinster. Den här matchen spelas på Lierse hemmaplan och det är där deras absoluta styrka ligger, laget har samlat ihop 10 av 11 poäng där och målskillnaden är 7-4 efter fem hemmamatcher. Detta att jämföra med en poäng på bortaplan än så länge och 2-15 i målskillnad, gigantisk skillnad. Formen hos Lierse är helt okej, tre vinster på dem sex senaste. Alla vinster har kommit på hemmaplan, 5-1 är målskillnaden på dessa tre matcher. Bortaplan däremot är inte lika populärt hos Lierse spelarna, torskat dem tre senaste. Lite lätt summerat så kan man väl konstatera att Lierse är ett hemmalag av rang men inte så mycket mer. Dock så är det värt och notera att alla Lierse fem bortaförluster har kommit mot de förmodligen fem bästa lagen i serien. Andrlecht, Club Brügge, Liege, Gent och Genk. Så nog är det lite väl tidigt att döma dem som ett uselt bortalag än.

Motståndarna Oostende då, jo de har börjat säsongen uselt. Endast en seger på dem elva inledande matcherna och sex poäng totalt. Målskillnaden är usla 7-20 och deras bortafacit är även det mindre bra. En poäng på fem bortafajter har skrapats ihop hittils, detta med 1-9 i målskillnad. Oostende kommer även med två raka förluster i ryggen, 0-2 mot bottenkollegan Beveren och 0-3 mot mittenlaget Mechelen. Lierse kommer också ifrån en rejäl torsk men den kom mot topplaget Genk på bortaplan, ingen överraskning egentligen.

Oddsen kontra förutsättningarna är riktigt bra och vi går för sjunde raka!

BB_ - 26 Oktober, 2013, 04:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!