Speltips: Swansea-West Ham

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-10-27 17:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.85
Tips: Ö2.5


Det är Suuuuuuuper Sunday! Det är någon halvtaskig drabbning mellan City och Chelsea men framförallt, vilken alla sunda människor kommer följa, det är Swansea-West Ham!

Hemma har Svanarna spelat 4 matcher och samtliga har resulterat i över 2.5 mål. Ja, faktiskt har det bjudits på hela 16 mål på 4 hemmamatcher denna sässe så även 3.5 linan har i snitt klättrats över i varenda match där nere i sydväst.

West Ham vet vi ju sedan gammalt är världens genom tiderna sämsta bortalag. Om det inte är Londonderby på White Hart Lane och samtliga deltagare är hjältar för resten av livet så är det ett fullständigt kaos, framförallt i backlinjen. Om inte Collins eller någon annan idiot ställer till det så ser domaren till att ett par kassar släpps in, var så säkra.

Det har gjorts fler mål på the Liberty Stadium än på någon annan Premier League-arena denna säsongen och vad talar för att den trenden skulle brytas imorgon när grabbarna från Östra London är på besök? Jag tror på en tillställning där Big Sam efter två väldigt täta och pragmatiskt (mer eller mindre lyckade) defensiva approacher återigen kommer försöka gå för 3 poäng och det bäddar för luckor i defensiven men också för en del möjligheter framåt. Vaz visar god form och kan mycket väl hamna i protokollet igen, framförallt som Laudrup, sympatiskt nog prioriterar offensiven framför defensiven.

Så kort får det bli: Ett starkt och målglatt hemmalag i båda ändarna möter ett svajjigt bortalag där vad som helst alltid kan hända - ja, det måste testas en slant på Ö 2.5 kassar. Men när vi ändå pratar om West Ham, varför inte då ta det naturliga steget och prata lite derby uppe i norr då också? Och vilken underbar timing! En dag innan nästa derby blir snubben som slog en polishäst på käften pga att Newcastle förlorade derbyt förra sässen fängslad i ett år och bannad från fotboll i sex år! Ni som följer mig på twitter känner ju givetvis redan till den historien,

Förra året lyckades Paolo vinna (en av sina få matcher) just i detta stekheta derby. Han gjorde det med besked och fick Sunderland-fans att tatuera in hans kostymglidande kropp på sina kroppar vilket de flesta av dem några månader senare kom att ångra bistert. Vi alla älskar ju verkligen Paolo lika mycket som alla spelare han tränat hatar Paolo men hans styrka var just drabbningar som dessa.

Sunderland kommer få det oerhört tufft i år, jag tror faktiskt att ställningen som vi ser nu i tabellen vad anbelangar dessa två lag är någorlunda snarlik den vi kommer se när vi summerar säsongen. Sunderland och Crystal Palace är, för att parafrasera chef Holms, två sorgliga lag. Trupper som inte har i världens bästa fotbollsliga att göra. Detta kommer att ta ut sin rätt över en hel säsong och även förmodligen över detta derby där det skiljer mil och mil kvalitetsmässigt om vi analyserar de båda tänkbara startelvorna och bänkarna uppe i norr.

Hemmaförlusten förra året, eller hemmaFÖRNEDRINGEN snarare, bäddar för taggade Newcastle-spelare som skulle offra sina liv för att ge igen! Jag anser Newcastle så mycket starkare/Sunderland så svaga att jag kliver in på den raka 2:an med en liten slant likväl!

1.85 för över 2.5 mellan Swansea-West Ham på Ladbrokes.com
Newcastle på den raka 2:an hittar ni till fina 2.60 på Paddy Power.
Mig hittar ni på twitter: @RalleArvid

Lycka till lads!a
  Swansea-West Ham
Spela på Speltips Swansea-West Ham
RalleArvid - 27 Oktober 2013 - 01:56
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mackan12 - 2013-10-27 16:09

West Ham: Jaaskelainen, Reid, Nolan, Tomkins, Rat, Vaz Te, Morrison, Noble, Demel, Diame, Downing

Mackan12 - 2013-10-27 16:06

Swansea: Vorm, Rangel, Chico, Williams (c), Taylor, Britton, de Guzman, Michu, Dyer, Routledge, Vazquez


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:50  Boll - Tsuboi
Bordtennis - World cup - U91.5 bollar
1.83
14:30  Chuan - Shibaev
Bordtennis - World cup - Chu Hcp -1.5
1.72
15:15  Luleå - Växjö
Ishockey - SHL - 1
2.80
15:15  Frölunda - Skellefteå
Ishockey - SHL - 1
2.25
16:00  Manchester City - Burnley
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -2,5
1.88
16:00  Barnsley – Hull
Fotboll - Championship - 1
2.90
16:00  Stoke - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1
2.17
16:45  Lopp 6: Bula Bula Am
Trav - Örebro - Plats
2.35
18:30  Valencia - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1
2.00
20:45  Napoli - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,0
1.88
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
16:15  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.05
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming