Speltips

Speltips Villarreal - Valencia

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-27 17:00 Spela här

Speltips Villarreal - Valencia
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.05 Speltips: 1
2013-10-27 17:00 Villarreal - Valencia 1 2.05 mr_england

bet365 livestreamar matchen.

Jag tycker att mycket talar för en Villarreal-seger i den här matchen som för övrigt är ett derby. Villarreal har startat säsongen bättre Valencia, de har hemmaplan, de kan ställa upp med bästa tänkbara lag och de spelade inte Europa League i torsdags.

Villarreal har startat säsongen riktigt bra och ligger för närvarande på fjärde plats i La Liga med 17 poäng på nio matcher. Fyra poäng fler än Valencia. Villarreal har dessutom spelat fyra hemmamatcher och fem bortamatcher medan Valencia har spelat fem hemmamatcher och fyra bortamatcher. Villarreal är så här långt obesegrade på hemmaplan med tre vinster och en oavgjord. Valencia har en vinst, en oavgjord och två förluster på bortaplan. Då det historiskt sett är en klar fördel med hemmaplan i det här derbyt finns det mycket som talar för Villarreal vad gäller hemma/bortastatistiken inför den här matchen.

Skadeläget i Villarreal ser mycket ljust ut och då det gula kort som lagkapten Bruno fick förra veckan har dragits tillbaka och avstängningen därmed upphävts så kan Villarreal ställa upp med bästa tänkbara lag. Inte heller Valencia har några större skadeproblem men jag tycker det är viktigt att lyfta fram att de spelade mot St Gallen i Europa League så sent som i torsdags. Även om tränare Miroslav Djukic vilade några spelare och släppte fram några ungdomar i den matchen så är det naturligtvis ingen fördel.

I övrigt tycker jag att Villarreal i nuläget har ett något bättre spelarmaterial än Valencia och inför säsongen lyckades de även snuva Valencia på två värvningar som båda klubbarna var intresserade av. Pina och Dos Santos. Det tycker jag ger en liten fingervisning om styrkeförhållandet lagen emellan. Det här plus att Villarreal startat säsongen bättre och spelat bättre fotboll, har hemmaplan och är ett mycket bra hemmalag medan Valencia är ett mediokert bortalag samt att Valencia spelade EL i torsdags gör att jag tror mycket på Villarreal.

Spel: Villarreal vinner matchen – odds 2.05 bet365

Möjliga startelvor:
Villarreal: Asenjo, Mario, Musacchio, Dorado, Costa, Aquino, Pina, Bruno, Cani, Dos Santos, Pereira

Valencia: Alves, Joao, Costa, Ruiz, Bernat, Fuego, Parejo, Fede, Banega, Jonás, Postiga

mr_england - 27 Oktober, 2013, 01:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Rekoj - 2013-10-27 16:01:11

Rygg!