Speltips

Speltips Seattle Seahawks @ St. Louis Rams

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2013-10-29 01:30 Spela här

Speltips Seattle Seahawks @ St. Louis Rams
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.90 Speltips: Seahawks-11.5
2013-10-29 01:30 Seattle Seahawks @ St. Louis Rams Seahawks-11.5 1.90 LeBron

Rams (3-4)
Har inte haft det lätt den här säsongen, deras defence som var riktigt bra förra året har spelat riktigt uselt iår och förra veckan åkte man inte bara på förlust i Carolina utan man förlorade även sin franchise quarterback för resten av säsongen. Med endast $250K kvar i sin budget så signa man Austin Davis & Brady Quinn, en veckas träning med laget räcker inte så jag tror Kellen Clemens startar.

Seattle Seahawks (6-1)
Ett av ligans starkaste lag, både på offence och defence. Laget är rankade 6:a på O och 3:a på D och har krossat allt motstånd hittills (förutom Indianapolis som gillar att spräcka 0-an på lag som är obesegrade). Seahawks leder ligan i Rushing yard per game samtidigt som Rams är rankade på 30:e plats i rush-defence. Marshawn Lynch kommer ha en riktigt fin dag med minst 2 TDs samtidigt som det kommer öppna upp fina passningsluckor för Russell Wilson som inte är rädd för att varken kasta eller springa med bollen och gör det hur bra som helst.

Seahawks defence hade flertalet skador i början på säsongen men är numera hela och man fick dessutom Irvin (LB) tillbaka för inte så länge sen och jag har svårt att se Rams göra några TDs öht, möjligtvis 1-3 fieldgoal försök.

LeBron - 28 Oktober, 2013, 11:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
LeBron - 2013-10-28 20:09:40

"Linan är lite för hög för NFL"? Broncos-11 satt fint igår, likaså gjorde 49ers -15. Det finns inte "för hög" lina i NFL när ett av ligans sämsta anfall (och försvar) ställs mot divisions-rivaler som har ett av ligans starkaste D och O. Snarare är linan för låg, du gör givetvis som du själv vill och jag delar bara av mig av det jag lägger själv. Seahawks kommer absolut inte sumpa bort en sån guldchans genom att spela en dålig match. Lycka till.

MalakaNCAA - 2013-10-28 19:57:22

Krossat allt motstånd? Man vann knappt mot Texans och Panthers samt förlorade som du nämner mot Colts.
3 matcher som dem borde förlorat egentligen, men bra lag har tur.

Linan är lite hög för NFL, men samtidigt så ska ett normalt Seahawks täcka den utan problem.
Frågan är bara vilket Seahawks som ställer sig på plan idag.