Speltips

Speltips Birmingham-Stoke

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-29 20:45 Spela här

Speltips Birmingham-Stoke
Land: England Liga: Ligacupen
Odds: 1.83 Speltips: 1X
2013-10-29 20:45 Birmingham-Stoke 1X 1.83 RalleArvid

Nu när det är guldklart i Sverige och när Stormen har blåst förbi här i London (jag sitter säkert kvar på min kontorsstol och rekar trots att det tog 4 timmar att ta sig till jobbet idag. Hoppas även ni klarar er utan att blåsa bort) så är det återigen dags för lite engelsk fotboll, ligacupen denna gång och jag har hittat lite spelvärde i en riktigt sexig drabbning.

Stoke spelade riktigt bra senast mot United, framförallt i första halvlek då man fullkomligt rullade ut mästarna på sin egen hemmaplan. Om United borta i ligan är bland de absolut största matcherna för alla Premier League-spelare så är väl en tidig ligacupomgångs-match borta mot ett Championship-lag bland de minsta. Detta faktum är även något som kommer märkas både i laguttagning och motivation på planen.

Birmingham förlorade senast hemma mot Bolton men hade innan dess en stark svit med 3 raka stora och stabila segrar, framförallt har man varit målglada framåt, även senast gjorde man mål trots att man föll med uddamålet. I ligan har Stoke förlorat fyra av sina fem bortamatcher, enda matchen som man inte förlorade vann man turligt i slutskedet med 1-0 på Upton Park.

I den interna statistiken i detta möte har vi i modern tid 2 Birmingham-segrar och en oavgjord och NOLL gjorda mål för Stoke på St Andrews. Dessutom hittar vi även bara en seger av 7 möten om vi även inkluderar matcherna på Britannia där Birmingham även vunnit två drabbningar så helt klart fördel i inbördes för hemmalaget.

Stoke ligger på 17:e plats i Premier League med bara 2 segrar på 9 matcher och när man inte har fått med sig mer poäng än så här och är indragna i bottenstriden (även om jag tror att man kommer klättra) så kommer man inte ge speciellt mycket vikt åt en sådan här uppgift. Birmingham har inte heller rosat marknaden poängmässigt i ligan men har som sagt ryckt upp sig och spelat okej, framförallt hemma, senast och detta är en utmärkt uppgift för heltaggade spelare och hemmapublik att plocka med sig åtminstone ett omspel.

Robert Huth är osäker för Stoke och av allt att döma kommer man inte riskera honom i en drabbning av denna natur. En av de starkast lysande stjärnorna, Johan Elmanders kompis Arnautovic är också osäker efter att han varit sjuk, osäkra är även Glenn Whelan och Andy Wilkinson. För Birmingham saknas förmodligen Chris Bruke, Jesse Lingard, Murphy och sen Spector och Eardley som missar matchen enligt rapporter.

1.83 för 1X tycker jag är klart spelvärt här, det hittar ni på bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid


EDITERAD 2013-10-28 21.37:42

RalleArvid - 28 Oktober, 2013, 21:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Phillefjonk1 - 2013-10-29 03:56:35

Ryggar!!