Speltips: Kalmar FF - Mjällby

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-11-03 15:00
Land: Sverige
Liga: Liga
Odds: 2.60
Tips: 1 (-1)
Spelar tidigt Kalmar FF -1 (trevägs, tvåmålsvinst krävs) till fina 2.60 när laget tar emot Mjällby i avslutande omgången av Allsvenskan. Insats: En bit över medel.

5. Kalmar 29 13 10 6 33:25 49
10. Mjällby 29 10 6 13 45:45 36

Hemma:
13. Kalmar 14 5 7 2 17:15 22


Borta:
13. Mjällby 14 3 2 9 14:23 11

Fyra av förlusterna har varit med mer än ett mål.


Kommentar:
Det är tidigt att uttala sig om trupplägen, men vi kan konstatera att Mjällbys tunna trupp får klara sig utan: Kristian Haynes, (tio mål + fyra assist)
Craig Henderson, (fem mål + två assist)

Båda dessa herrar är nämligen avstängda. Helt klart tunga avbräck. Nu är det också så att laget har NADA att spela för. Kan komma på plats 9-12 beroende på resultaten i sista omgången, that´s it. Kontraktet har varit säkrat ett tag, vilket har märkts på prestationerna hos fjolårets succégäng. På de senaste nio matcherna har man bara två segrar, varav den ena är mot Syrianska. Ryckte till senast hemma mot IFK Göteborg, inte så konstigt då man ställdes mot en guldkandidat (nåja) och ville avsluta snyggt på hemmaplan. Känns som at säsongen tog slut där. Hur taggade man är på att åka upp till Kalmar och spela en, för deras del, betydelselös match mot Kalmar FF återstår att se.

För Kalmars del gäller följande: AIK tar emot ett formsvagt Loret Sadiku-löst Helsingborg. Med tanke på HIFs form är en seger för Solnalaget troligt. För IFKs del väntar en smålurig match mot IFK Norrköping. Spelar man som mot Mjällby senast så finns det stor förlustrisk. Även om det kanske inte är troligt att båda dessa lag tappar poäng så finns i alla fall en hyfsat rimlig chans för Kalmar att komma trea. Fjärdeplatsen är definitivt inom räckhåll, då laget har samma poäng som Helsingborg. Motivationen hos hemmalaget alltså., som såklart vill avsluta snyggt inför hemmapubliken.

ICKE ATT FÖRGLÖMMA!
Henrik Rydströms sista match. Kaptenen och kalmarikonen vill ju såklart avgå på ett snyggt sätt och med tanke på hans ställning i Kalmar som stad och i spelartruppen tror jag att alla kommer sluta upp för att ge honom det avskedet han förtjänar.

Kurt-Arne René Bergstrand gör sin sista match som Kalmartränare. Nanne, denna härliga man, vill såklart också avsluta med flaggan i topp.

Summa summarum: Mjällby säpper in mängder med mål, vilket passar Kalmar som har svårt att bryta ner bra försvar. Hemmalaget har bra form med fyra segrar på de senaste fem matcherna och borde nu rimligtvis vara toppmotiverat i sista matchen, av flera skäl. Samtidigt har Mjällby noll att spela för, samt ett par tunga avbräck. I det läget känns 2.60 för att Kalmar ska vinna med fler än två mål mycket bra. Ser det inte som omöjligt att det inte går att få det oddset när Rydström singlar slant om planhalvan för sista gången.

Talar emot:
Kalmar har EN enda seger på hemmaplan med fler än ett mål i år.
Mjällby kan spela avslappnat och har agerat ojämnt den senaste tiden. Vilket Mjällby får vi se?

Dock. Tycker det här är ett bra läge och spelar redan nu med insats en bit över medel. Jobbar in detta på plats, vamos KFF!

@nokkan21 på Twitter.
  Kalmar FF - Mjällby
Spela på Speltips Kalmar FF - Mjällby
Polsater - 30 Oktober 2013 - 18:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming