Speltips STL Cardinals @ BOS Red Sox

Sport: Baseball
Spelstopp: 2013-10-31 01:00
Land: USA
Liga: MLB
Odds: 2.11
Speltips: STL Cardinals
Spela på Speltips STL Cardinals @ BOS Red Sox
Få bonus på 1000 kr
Spela på STL Cardinals
Godkväll.

GOD...kväll....ja visst är det? För inatt avgörs det ju, OM Boston vinner, OM dom slår Cardinals och OM dom presterar..Men stryk det jag precis skrev....inatt är det Cardinals natt. Inatt blir matchserien utjämnad, och inatt tar Cardinals detta WorldSeries till ett sjunde avgörande möte...på Fenway Park, i Boston...mot ett hemmastarkt RedSox. Det har man gjort innan i denna final, och kommer göra det igen.

Jag tror på raka motsatsen än vad många andra gör.
För att ;Först ut för RedSox ;
John Lackey.

Lackey släppte till 3 runs mot Cardinals i match nr 2, 5 hits , 2 walks och 6 på strike-out. Ingen jättetät kastare, som då va ganska nervös.
Mycket press inatt från ett Cardinals som måste vinna får att tvinga fram ett avgörande sjunde möte, samtidigt som han vet att hans lag kammar hem World Series vid vinst och en bra prestation. Hade ni varit skakiga? Jotack.
Lackey besitter en ERA på hela 3.52 och ett 10V-13F rekord. Ingen imponerande statistik. Värt att notera ; Extrema problem med hans Curve-balls.


Startande för Cardinals ;
Michael Wacha.

Wacha släppte 2 runs och 3 hits i hans senaste start mot RedSox i match 2, en match där Cardinals vann med 4-2 och gjorde ett enastående jobb, Wacha släppte inte en run förrän inning 6. ERA 2.78 och ett 4-1 rekord, helt klart godkänd statistik.
Värt att notera ; Starka fastballs som når uppemot 151 km/h.
Han gjorde det bra i match 2 och i en match som denna där han vet vad som står på spel, kommer vi får se en minst lika duktig pitcher som vill ta sitt lag till match 7.
Ett kokande Fenway Park är helt klart till Red Sox fördel, den publikfesten som förväntas komma och vara.....får dock vänta. Räknar med ett helt klart mer ''på G'' Cardinals än Red Sox, som vet vad som gäller och vad som måste göras. Ingen teori att gå efter...men trots allt så har Red Sox ''råd att förlora''. Cards underdogs och här kan man visa utmaning på riktig...Cardinals räknas inte bort, absolut inte.

''We know the next two games are must wins. It all starts with me''
-Michael Wacha

------------------------------------------------------

Jag lirar ;

BOS Red Sox - STL Cardinals 2
/2.11x , 7/10

Twitter; @MSrekare

Lyccccka till!

EDITERAD 2013-10-30 23.00:03
Spela på STL Cardinals @ BOS Red Sox hos bet-at-home
Spela nu
MSrekare - 30 Oktober 2013 - 23:00
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: