Speltips: Isner - Djokovic

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-10-31 14:00
Land: Frankrike
Liga: ATP Paris
Odds: 1,80
Tips: Över 22,5
Kommer återigen att gå för ett överspel. Den här gången mellan John Isner och Novak Djokovic.

Det finns en rad indicier jag vill peka ut. För det första blir jag galen på underlaget i Paris. Det gynnar servaren i själva servemomentet, men nästan alla spelare vinner färre andraservar än de normalt gör.

John snittade nästan två ess per servegem mot Prysiezny och ytterligare minst en oreturnerad serve. Det var inte bara Djokovic som hade problem i öppningsrundan med returtagandet. Nästan alla spelare verkar chockade av spinnen som underlaget ger kickservarna.

Man måste säga att Novaks inledande match var en stor besvikelse. Hade motståndet varit tuffare hade han förmodligen gått samma öde till mötes som ifjol.

De har 2-2 inbördes på hardcourt där sju set slutat över 10,5 games. Djokovic har uppenbarligen problem med Isners servar och med tanke på returspelet mot Herbert tror jag att han får problem även idag.

Det vore djupt chockerande om Novak blir bruten i den här matchen. Isners grundspel är inte bra, det märktes inte minst mot Prysiezny där polacken i stort sett vann alla längre dueller, visserligen kom dessa alltid i egna serven, men det vittnar också om Isners oduglighet på banan.

Det här är ett bra bet, men spela med tillförsikt. Det är sent på säsongen och många märkliga saker händer när spelarna visar upp bristfällig motivation.
  Isner - Djokovic
Spela på Speltips Isner - Djokovic
Poldan - 31 Oktober 2013 - 00:42
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Rappel - 2013-10-31 02:52

Rygg


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  FC Köln - Arsenal
Fotboll - Europa League - Över 2,5 mål
1.86

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming