Jag litar inte fullt ut på Djokovic i mötet med Wawrinka. Även om schweizaren inte spelat på toppen av sin förmåga så har han spelat riktigt bra i båda mötena med världstvåan under året.

Novak har inlett veckan i Paris ganska svagt måste man säga. 7-6,6-3 mot Herbert är verkligen sjukt dåligt, även om han går på halvfart. Att tappa set mot Isner är väl ingen skam, men lägg till den dåliga inledningsmatchen så är nog läget inte helt hundra hos Djokovic.

Wawrinka har haft sina upp- och nedgångar under året. Ibland svinbra och ibland oförklarligt dålig, exakt var han står just nu är svårt att säga. Oavsett så har han två bra matcher i ryggen och har ju mött Djokovic två gånger i år där schweizaren varit ytterst nära att vinna båda och då har man spelat bäst av fem set i mycket betydelsefulla matcher. (Stan har ju större chanser att vinna bästa av 3)

De har spelat nio matcher på hardcourt genom åren där Djokovic vunnit 8. Wawrinka har å andra sidan täckt hcp-linan på 4,5 games i sex av dessa matcher och gav dessutom upp i en match som jag räknar in som förlust.

Provar hcp +4,5 till Stan hos ladbrokes till 1,80


EDITERAD 2013-11-01 12.14:40

This is the stats tab
This is the post tip