Speltips

Speltips Overtaker By Sib

Sport: Trav Spelstopp: 2013-11-02 16:00 Spela här

Speltips Overtaker By Sib
Land: Sverige Liga: Lopp 10
Odds: 7.00 Speltips: Vinnare
2013-11-02 16:00 Overtaker By Sib Vinnare 7.00 meltZo

Hej på er!

Skapade ett konto här för många år sen, men inte varit särskilt aktiv på läs eller skrivfronten. Nu på senare tid har jag dock jag läst en hel del fina rekar här, och fått in lite kulor tack vare det.

Jag följer travet på nära på håll, och tycker att det är där jag har största möjligheten att dela med mig av lite tips.

Har fastnat för V75-6 denna Lördag och tycker att man verkligen glömmer bort Overtaker By Sib denna gång. Det är en oerhört bra häst & en riktig tuffing. Han har 2 raka segrar i bagaget, senast visserligen ganska enkelt då han fick bestämma i tät och det var ingen som var intresserad av att ställa någon fråga.

Denna gången har han sina tuffaste konkurrenter innanför sig i spåren, och ni kommer att få se en rejäl körning första 500 metrarna då både spår 1, 2, 3, 4 & 6 är startsnabba och intresserade av bra position. Många som vill ha tät och det gynnar mycket mycket starke Overtaker. Hans spår är inte det bästa, och viss vingelrisk finns det, men kommer han ner någorlunda i banan typ 3-4 ytter och det är gasglada kusar i front så tror jag det är god möjlighet för Johan Untersteiner att krossa sina konkurrenter. Iallafall är 7 gånger pengarna för högt för att låta bli att prova.

Med den vingelrisk som finns från spår åtta bör man inte gå in för hårt med units, då allt kan hända. Men jag bedömer det som en god segerchans om han bara kommer iväg från start!

@ twitter mkarlsson90

EDITERAD 2013-11-01 22.14:10

meltZo - 01 November, 2013, 22:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
meltZo - 2013-11-02 16:28:48

Skräll att ludde felar. Haha. Så blev det. Tuff öppning ändå & med nöd & näppe höll jorma undan. Min idé blev allt fel för..

meltZo - 2013-11-02 15:25:30

Mycket bra. Kanske inte fullt rättvist när vi inte fick se björn med bakom bilen. Men snygg vinnare!

DJURET - 2013-11-02 14:38:04

Pang

Joooormaaaaaaaaaaaa

meltZo - 2013-11-02 06:17:30

Detta är definitvt mett elddop för biskvien. Och all sanning är att den blir släppt till spets om alla utom ludde spetsar. Som jag tror den gör om inte den felar.. Annars tror jag overtaker är så tuff att den kan plocka ner vilken häst i det loppet som helst från dödens.

Och positionsfrågan är att de kommer med stor sannolikhet bli dödens för Sib, nåt som inte räds Untersteiner. Men som sagt, liten peng för värdespelet. Men det är kul att tjattra lite trav!

Håller med dig! Goop tror han kan hålla ut övriga. Finns egentligen inga startsnabba föränn långt ut på vingen. Men jag låser på goop & jorma på lilla lappen, och ett vinnarspel på Jorma kan absolut vara värd några poletter!

DJURET - 2013-11-02 01:35:27

Absolut INTE glömt sibs tidigare prestationer, sen är ju även fakta att detta är mandomsprov för seabiscuit.

Fast om du är lite inne på att luddes kommer fela, då tar ju allaballa eller lotus elan spets, och sen är ju seabiscuit först till dödens ocj troe knappast nån av dom kommer vilja köra i spets med seabiscuit över sig?

Sen är ju nyckelfrågan vart hamnar egentligen overtaker by sib? Den frågan är svårlöst.

Hänger nog på med nån hundring bara som rent värdespel..


När vi ändå snackar trav.

V75:1

Sundbyholm ingen favoritbana för goopen, yield to none håller han verkligen spets ifrån innern? Jag tror inte han gör det, och då skulle jag vilja skrika Reina La Caballo nu med jorma i sulkyn, som den hästen flugit på slutet, tror till o med han kan vinna löpet även om goopen hittar spets. @ 6ggr MYCKET intressant

meltZo - 2013-11-01 22:26:13

"Känner" jag Ludde rätt så tror jag att han känner att han inte har så mycket val. Men jag håller absolut med dig i att han har en tendens att sjabbla med travet och är lite nyfiken på allt annat som händer runt omkring, som många utav Luddes hästar är. Och med den stressmomentet att hästar kommer utifrån är såklart risken att den faller ihop i galopp.

Just i detta loppet håller jag Overtaker som första häst. För jag tror inte att Seabiscuit kommer till någon ledning, och Overtaker, som många helt plötsligt verkar ha glömt är en riktigt tuff häst, som kan knäcka dom flesta hästar från dödens. Känslan är att man kommer övervärdera Seabiscuits senaste prestation, och då glömma bort vad Overtaker har visat det senaste. Så för att svara på din fråga, nej. Jag har känsla för att Overtaker bara vinner det här. Men allt beror som vanligt på löpningsförlopp inom travet. Och från spår åtta kan det strula, därav inte för stora insatser. Men 7 gånger spelar jag alla dagar i veckan!

DJURET - 2013-11-01 21:29:14

Det som är lite problemet också känner jag, vågar han köra allt som går feån start? Orione är ju häst som har förmågan att "snubbla till" springer allt för ofta och intresserar för alldeles för mycket på saker runtomkring ibland, jobbade med travet över 1år för tv och sett hästen mycket från ståendes på innerplan, och den allt som ofta lila intresserad av oss som håller på inne på innerplan som på själva travet, och med 2 hästar som kommer flygande utifrån?

Njaa jag vet inte svårbemästrat och svåranalyserat, klart du har rätt i "värdespelet" men handen på hjärtat ärninte känslan att Seabiscuit är lite för bra?

meltZo - 2013-11-01 20:50:05

Allaballa & lotus är ruggiga ut. Men att Ludde redan sitter på innerspåret och pisken framvänd & laddar för allt i världen med orione, som också är riktigt jävlig första 75, måste vara en fördel. Inte många som vill ta den duellen bredvid honom. Och att dom bara ska övervälda honom direkt när bilen släpper tror jag knappast. Och någon långdragen körning mot Ludde är det ingen som ger sig in i.
Risken är väl dock att ludde har en benägenhet att köra startgalopp med varannan styrning..

DJURET - 2013-11-01 20:42:49

Med det "badkaret" så har du ett vettigt spel, men tror du verkligen det? Allaballa och inte MINST Lotus Elan är ji fruktansvärda från start, Lotus Elan lär väl vara top 3-5 hästar första 75 metrarna ?

meltZo - 2013-11-01 20:38:59

Lugnt! Min teori bygger på att Orione Spin håller ut övriga. Vilket jag tror. Ludde kör i spets till vilket pris som helst.. Skulle han misslyckas blir seabisquit släppt till spets utav övriga ja. Men fan vet om inte Overtaker är för tuff att ha utanför sig över medel. Måste prova!

DJURET - 2013-11-01 20:37:53

Finns ju även scenariot med lotus elan till spets , som också direkt lägger sig på rygg

DJURET - 2013-11-01 20:34:29

Ojj vet inte vad jag tänkte på sorry, läste om allaballakaitoz på ett annat ställe och kommenterade, här, Soooorrryyyy.. allaballa tar spets släpper till seabiscuit, tar eventuellt orione spin ledningen med sea i dödens finns det chans för overtaker från eventuellt 2/3 e ut.

meltZo - 2013-11-01 20:34:01

Vem säger du tar spets?

DJURET - 2013-11-01 20:26:02

Tar spets, släpper direkt till seabiscuit, sen är loppet över, kör han i spets blir han nerkrigad av seabisquit och öppnas då eventuellt upp flr en 3e häst. Enda chansen som jag ser det är rygg på seabiscuit och lucka.

Åke Svanstedt

"Jag var med och körde i samma lopp som sea senast och blev imponerad hästen var överlägsen och jag blev imponerad seabiscuit är omgångens bästa spik"

meltZo - 2013-11-01 17:59:29

Absolut! Går han bara felfritt från början tror jag det löser sig. Då som sagt många kommer gasa från start & då finns det goda möjligheter att komma ner i ett vettigt slagsläge. Från en bättre spår tror jag vi max fått 2,50 - 3ggr. Nu ska vi inte glömma att seabisquit är en riktigt bra kuse, men tror det blir svårare denna gången. Jobba Untersteiner!

mr_england - 2013-11-01 16:30:56

Intressant odds. Håller med om det du skriver men från det här läget är det lite som att slå med tärning och hoppas. Men det gör man ju kanske gärna till 7 ggr pengarna...