Speltips

Speltips Arsenal-Liverpool

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-02 18:30 Spela här

Speltips Arsenal-Liverpool
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.70 Speltips: Ö2.5
2013-11-02 18:30 Arsenal-Liverpool Ö2.5 1.70 RalleArvid

Arsenal har faktiskt gjort något så ovanligt som att förlorat två raka hemmamatcher. Visst, absolut ingen skam i dessa två förluster om man betänker att det var mot Dortmund och Chelsea. Icke desto mindre, inget de hade hoppats på givetvis inför denna extremt betydande period av matcher som står för dörren. Tröskel ett är Liverpool som visar ordentlig storform, framförallt offensivt.

Jag är ledsen att behöva tjata men jag är inte och har inte varit övertygad om Arsenals backlinje, framförallt inte centralt på rätt bra många år. Det har varit stunder då det varit bättre och stunder då det varit sämre men det har aldrig varit stunder av en känsla av stabilitet.

Båda lagen har i snitt gjort runt 2 mål per match i sina inledande 9 matcher och båda lagen har i snitt nästan släppt in 1 mål per match. Båda lagen har snittat över 2.5 mål så här långt, Arsenal 3.2 och Liverpool 2.8 och båda lagen har även majoriteten av sina matcher över 2.5-linan. Hemma på Emirates har bara en match hittils slutat med under 2.5 mål och detsamma gäller för Liverpool när man varit borta från Anfield där det snittas 3.3 mål i deras matcher.

I lagens trupper (och förmodade startelvor likväl) hittas fyra spelar som ligger på plats 1 till 4 i Premier Leagues skytteliga. 4 av de 8 bästa målskyttarna hittils i ligan kommer förmodligen äntra gräsmattan i Norra London imorgon och trots att det står viktiga poäng på spel och framförallt prestige så har jag svårt att tänka mig något defensivt tänk. Inte från Liverpool med deras trebackslinje och dynamiska anfallsduo. Inte heller från ett hemmalag som har ett av världens absolut mest kreativa mittfält samt en spjutspets som hittat målformen.

Förmodligen blir det även lite extra svajjigt i Arsenals defensiv med tanke på att deras nyckelspelare defensivt (vem hade trott det) Flamini är borta ett par veckor till. I övrigt inte mycket i skadeväg att rapportera om, Coutinho i Liverpool och möjligtvis Gnabry i Arsenal. Dessutom bör Liverpool ha aningen fräschare ben med tanke på respektive scheman som ledit fram till denna match men inget som ska spela jättestor roll i detta tidiga skede av säsongen.

Senast i detta mötet slutade det 2-2 och ptja, varför inte något liknande denna gång också?

Över 2.5 är taget.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 01 November, 2013, 15:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Frostline - 2013-11-02 14:10:45

Tycker BLGM är given i denna match. Dock till lägre odds.