Speltips

Speltips St. Louis Blues @ Florida Panthers

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-02 00:30 Spela här

Speltips St. Louis Blues @ Florida Panthers
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.90 Speltips: Blues FT
2013-11-02 00:30 St. Louis Blues @ Florida Panthers Blues FT 1.90 nhlpleppan

Så blev det en rek igen då, har gått ganska bra på sistone och tänkte dela med mig av formen.

Florida tar emot St. Louis hemma på stranden. Panthers har 2-6-2 på sina senaste 10 och nog en kandidat till ligans sämsta lag.
Man ligger i botten i alla kategorier och snittar 2.08 mål framåt.
I mål har man den något orutinerade Jacob Markström, som har en räddningsprocent på 88,7.
Man saknar sen länge backkuggen Jovanovski och deras bästa poängplockare Fleischmann är osäker till spel (Influensan).

Blues har startat säsongen väldigt bra och är en het kandidat till Stnley Cup i år. Svenske Steen är stekhet med 11+5 på 10 matcher, han leder hela NHLs skytteliga. Brian Elliott får starten i mål ikväll, han hara bara startat en match i år men är en av ligans bättre backups.
På senaste 10 matcherna har man 7-1-2, man har alltså bara gått poänglösa i en match.

Senaste mötet lagen spelade slutade det 7-0 till Blues hemma St. Louis. jag tror inte det blir lika ojämnt idag men tror helt klart på en bortavinst i fulltid till 1.90.

EDITERAD 2013-11-01 20.31:44

nhlpleppan - 01 November, 2013, 20:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DJURET - 2013-11-02 00:44:12

Menade INTE att du inte ser matcher och att min åsikt gäller :)

Alla tänker vi olika, att jag skrev aty jag ser mycket matcher var mest för att skriva under med att det var MINA tankar :) då en sjukdom på RoK är att mycket folk kommenterar som ser 1 match i veckan eller nåt.

Har ALLTID avskytt panthers som lag och deras misslyckade säsonger, men tycker årets lagbygge är det kntressantaste på många år, och sättet dom lirat skriker verkligen inte att dom ska vara nhls sämsta lag.

Efter så lite spelat av serien ser jag inte så mycket till poängen ÄNNU trots att för panthers måste poängen börja trilla in, blues klarar ju playoff det är ju givet.

Men tycker långt ifrån dom lirat böst hockey av det jag sett av dom, därav kommentaren om att jag inte ser dom som jättekandidat iår.

Men mycket kan ju givetvis hända det är så otroligt långt kvar.

Jag är väl också en av dom få på rekat som tycker avs överpresterat och tror dom kommer få en reaktion snart (på tal om hockey som spelas och hur lång säsongen är)

Lycka till inatt dock, verkligen inte min mening att låta dryg i första inlägget , älskar o diskutera och riva sönder och analysera :)

Kul med nån mer som verkligen gnuggar matcher i denna underbara hockey. Antar att kings ger dig gråa hår i säsongsupptakten .

nhlpleppan - 2013-11-01 22:58:43

Djuret,

Jag har säkert sett 100 matcher i år jag med, har inte missat en Kings-match på 4 år. Så jag kollar också en del. Och visst är det inget av bottenlagen som spelar usel hockey och förtjänar varje förlust men det är ju poängplockandet man räknar och där är Panthers ett av de absolut sämsta lagen under 2000-talet.

Och blues var av många heta kandidater till SC även förra året så det är inte direkt deras bra start på den här säsongen som gör dom till "kandidater". Det är ett starkt lagbygge, en av ligans bästa coacher och en skadefri Halak som gör.

DJURET - 2013-11-01 22:17:04

Utan att säga nåt om nattens match.

1. Florida har inte spelat så dåligt som resultaten visar, tycker dom många matcher varit riktigt bra men fått mycket emot sig vid fel tillfällen

"Kandidat till ligans sämsta lag"

ALDRIG!

2. Blues "het kandidat till stanley cup" tycker här tvärtom emot florida att dom fått resultaten med sig alldeles för lättvinligt i många matcher. Att utse dom till en het kandidat till stanley cup redan är "waaaay off" så bra har dom absolut inte varit.

Och JA jag ser massor nhl så pratar utifrån egna tankar, ser minst 1 1/2 match per natt och ofta blir det en reprismatch undera eftermiddagen dagen efter.