Speltips Dallas Stars - Colorado Avalanche

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-11-02 01:30
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 2.50
Tips: 1
har haft lite ont om tid och har således inte hunnit reka nhl på några dagar. Ny månad nu och nya vinster och nya insatser.

Avs Record 10-1-0
Stars Record 5-6-1

Stars - Avalanche.

Starting Goalies.

Stars : Lehtonen startar igen för sitt Stars. Han har spelat 2 matcher sedan skadan han drog på sig och missade 5 matcher. Imponerat direkt och har som sagt fått i sig 2 matcher så tempo och matchform finns. Lehtonen var även innan skadan riktigt bra. Han ligger ju nu på en räddnings& 94.5 vilket är bra! Med Lehtonen i kassen är Stars ett helt annat lag och dom litar verkligen på Lehtonen i stars.

Avs: Här har jag fått Varlamov bekräftad vilket jag tycker är väldigt konstigt. Ni som är lite intresserade iallafall vet att Varlamov så sent som i onsdags var i arresten i Denver. Han har tydligen misshandlat sin fjälla bland annat. Överlämnade sig själv så om det är sant eller icke kan man ju då ha sina egna tankar om. Så sent som igår landade Varlamov i Dallas och anslöt direkt efter att domaren i Courten hade släppt honom från borgen. Att han får starta idag... Ja.. Tror faktiskt han har tankarna lite överallt och är kanske inte till 100% fokuserad på denna matchen. Han är bekräftad eller är detta ett drag av Roy?? Varlamov har varit bra även han med samma räddning% som vår vänn Lehtonen.

Colorado har kommit som en bomb inför denna säsongen och överraskat oss alla efter vad vi såg förra säsongen. Avs har tagit in legenden Roy som tränare och har fått något sjukt fart på spelarna. Spelstilen som Avs har är riktigt krävande och jag tror det kommer så småningom ta ut spelarna. Dom åker något enormt med skridskor och spelar lite av ett kontrings spel. I dom större matcherna som mot Bruins och pitts gick dom faktiskt segrande efter STORT målvaktsspelande från den rutinerade målvakten JS Giguere och finfint kontringsspel. Avs tradade bort Downie mot Talbot och det förstår jag inte alls. Downie är en spelare med enormt skridsko åkande och kan spela i PP såsom BP med andra ord en riktigt bra "overall" spelare. Producerar mer än Talbot. Talbot är segare och har inte samma produktion som Downie har. Så ja, jag förstod inte denna traden. Talbot är dock en bra BP spelare men med ett PK på 92.3% så känns det inte som om dom behöver ta in en BP specialist.

Stars är ett lag som jag gillar något enormt. Skulle inte Lehtonen ha varit skadad och missat dom 5 matcherna hade dom haft minst 4-6 P till skulle jag gissa på. Ellis och Campbell gjorde väll inget fiasko precis men gjorde inga precis matchvinnande räddningar. Släppte in en del mål. Dock ska dom inte ha all skit för det. Tränaren Ruff tyckte(även jag) att dom gjorde för många misstag i egen zon. Detta ska enligt Ruff har blivit mycket förbättrat efter lite D Changes och efter lite speltid tillsammans. Dom mötes inte för så längesedan där Ellis stog. Stars om inte ägde matchen skulle nog ha haft alla 2 poäng med sig men slutade med 0. Dominerade stora delar av matchen och massvis med chanser. Dock går det ut på att göra fler mål än sina motståndare. Vi får hoppas att Seguin,Benn,Peverley med fler har vaknat rätt idag och är lite sugna på en hemma seger efter senaste hemma förlusten mot Jets där dom gjorde en dålig insats. I AA Center brukar Stars alltid sätta hård press på motståndarna. Slog blandannat Sharks efter Straffar. Som en annan finne brukade säga, "Äckligt disciplinerat" försvar idag.

Skador:

Avs: Mcginn hoppade över förra matchen och är oklar till dagens match.

Stars: Garbutt,Rome och Glennie saknas.

Stars förmodade lines.

D: Dillon-Robidas; Daley-Gonchar; Goligoski-Benn
F: Benn-Seguin-Cole; Whitney-Eakin-Chiasson; Nichushkin-Horcoff-Peverley; MacDermid-Fiddler-Roussel

Summa: Stars spelas till höga 2.50 2/4 Units. Finfina ML finns till 1.90 på samma bolag. Komigen nu kör vi stjärnorna.

Lycka till!

EDITERAD 2013-11-01 20.45:53
Spela på Dallas Stars - Colorado Avalanche hos Betsafe
Spela nu
Johannn - 1 November 2013 - 20:45
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Jonas O. - 2013-11-01 23:36

Mycket bra rek. tänkte reka denna. Men nu rygg!

nhlpleppan - 2013-11-01 23:22

Håller med dig om att Stars spelat bra och att en Lehtonen på topp kan vinna vilken match som helst på egen hand, men håller mig borta från att spela emot Avs. Tror inte att Varly kommer vara sämre än vanligt ikväll heller, avstår även om jag kan hålla med om att oddset är högt på Stars :)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: